Videoclip Trash the dress Daniela si Sorin.

Fotografia de nuntă, pe langă faptul că este o artă, înseamnă responsabilitatea de a fotografia momente şi stări irepetabile. De aceea este extrem de important sa coloborăm astfel încât să creăm amintiri care dacă la semnarea contractului au un preţ, a doua zi după nuntă devin de nepreţuit pentru că acestea sunt singurele amintiri care rămân, care redau importanţa, emoţia şi frumuseţea voastră şi a evenimentului.
“Dress for success”
Poate una dintre cele mai mari probleme ale fotografilor de nuntă din România este aceea că nu au o vestimentaţie corespunzătoare unui asemenea eveniment. Vrei să fii tratat ca un invitat? Îmbracă-te ca un invitat! Personal, apreciez ţinutele casual şi consider un pic excentric să te îmbraci mai bine ca însuşi mirele, deşi pentru mulţi fotografi de nuntă acest aspect face parte din reţeta de succes, adăugând mai multă încredere de sine şi inclusiv mai mult respect din partea invitaţilor.

Videoclip Trash the dress Daniela si Sorin

Filmare DV Galati, 2011
Daniela & Sorin
Imagine: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.