Madalina & Carlos: doi tineri minunati. O nunta frumoasa, cu bun gust.
De mare efect masina decapotabila ce i-a condus pe tinerii insuratei catre starea civila. Carlos e original din Argentina. Mireasa, ieseanca. Nunta a avut loc la Cavalerul Medieval, o locatie de poveste.
Ca să poţi surprinde momentul perfect, trebuie să cunoşti toate etapele unui eveniment şi trebuie să fii informat asupra tradiţiilor culturii din care fac parte miri, rudele şi prietenii lor. Ştiind toate aceste aspecte, vei şti unde şi când să te poziţionezi pentru cel mai bun cadru.

Videoclip nunta Madalina si Carlos

Spre exemplu, va fi foarte greu pentru un videograf de nuntă din România să îşi asume responsabilitatea unei nunţi evreieşti, care se desfăşoară sub cu totul alte tipare şi la umbra altor obiceiuri decât cele din cultura noastră. Aşadar, informarea şi prospecţia fac parte din atribuţiile oricărui videograf de nuntă, nu numai a celor cu abordări documentare: să te informezi despre obiceiuri, să faci o vizită înainte atât la locul unde va avea loc ceremonia religioasă, cât şi acolo unde va avea loc recepţia, pentru a şti la ce să te aştepţi în ziua evenimentului, să ţii legătura cu designerul de eveniment pentru a fi la curent cu toate momentele şi itinerariile stabilite.

Imagine & Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași
Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul/a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact 
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.