Consider că succesul unui videograf de nuntă constă în capacitatea acestuia de a rămâne calm pe toată durata evenimentului, de a fi atent la tot ce se întâmplă în jurul său şi de a învăţa când anume să apese rec-ul. O sincronizare perfectă, într-o scenă de poveste, poate aduce în faţa clientului o imagine minunată. Oamenii au început să dea mai multă importanţă pentru asemenea evenimente din viaţa lor.

Daca vorbim de ziua nunţii, este ziua în care mireasa se va simţi cea mai frumoasă şi cea mai elegantă, mirele mai chipeş, mai aranjat şi mai emoţionat ca niciodată, iar invitaţii mai speciali ca acum 10-15 ani când se întâlneau la nuntă doar ca la o reuniune de familie cu sârbe, hore şi carafe cu vin.

Videoclip nunta Iasi Sabina si Gabriel

Astăzi, ne vor impresiona o rochie de mireasă deosebită, aleasă cu grijă şi după îndelungi căutări, un buchet impecabil aranjat din punct de vedere coloristic şi floral, un costum de mire croit special de unul dintre cei mai renumiţi designeri vestimentari pentru bărbaţi, un decor care îţi taie respiraţia, un band dintre cele mai apreciate care să facă spectacol pentru invitaţi sau un tort din cale afară de gustos şi de arătos. Astăzi nu mai vorbim despre florăria din intersecţie, despre organizatori de evenimente, despre buticul cu rochii de mireasă din centrul vechi sau despre cofetarul de la colţul blocului. Industria s-a îmbogăţit cu termeni ca event designer, wedding planner, bouquet designer, wedding cake specialist, hair dresser, make-up artist sau wedding videographer.

Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Florin Andrian

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul/a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.