Ce inseamna videografia de nunta pentru mine? Inainte de a fi o meserie si un mijloc pentru rotunjirea veniturilor, este o pasiune. Fiecare nunta reprezinta pentru mine o noua provocare, o alta perspectiva de a privi lucrurile, oameni diferiti de fiecare data, libertate de miscare.
Pentru mine o nunta reprezinta o amprenta in timp pentu oamenii respectivi, care probabil si nepotii lor vor privii acele imagini si chiar daca nu se vor gandi la mine ca persona poate se vor intreba cine oare a filmat aceste imagini si in acest fel munca mea dainuie peste timp. In imaginile mele, in proportie de 90% se regaseste personalitatea oamenilor si restul de 10% ideiile mele. In mare parte ce incerc eu defapt este sa arat oamenilor alte puncte de vedere asupra lucrurilor, imagini pe care nu ar putea sa le vada in mod obisnuit privind viata si cu ajutorul luminii si al aparatului eu spun ca reusesc.

 

Videoclip nunta Iasi Oana si Aurel

Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Florin Andrian
Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul/a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.