Videograful este magicianul din spatele povestii, cel care dă viață poveștii tale, oricare ar fi ea. Insa munca lui nu se termina la sfarsitul evenimentului, asa cum este in cadrul cameramanului. Si cand le faci pe amandoua este si mai minunat. De fapt, munca videografului abia e la inceput, urmeaza zeci de ore petrecute in fata pc-ului pentru a edita materialele filmate. Pana sa ajunga sa editeze aceste materiale, acesta are zeci si sute de ore petrecute in fata calculatorului, la serviciu sau vizualizand seminarii video care nu sunt niciodata ieftine sau gratis…

 

Videoclip nunta Iasi Mihaela si Bogdan

Odată cu transformarea nunţilor din evenimente obişnuite în adevărate show-uri şi abordarea tradiţională asupra videografiei de nuntă a avut nevoie de modificări şi îmbunătăţiri. Dacă în trecut erau puţini videografi care veneau şi cu o abordare documentară, jurnalistică, asupra nunţilor, astăzi stilul prinde din ce în ce mai bine la public, fapt îmbucurător.
Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.