Videoclip nunta Iasi Mihaela si Andrei

Videoclip nunta Iasi Mihaela si Andrei

Iubim oamenii si cautam permanent lumina buna, prieteni si emotii.
Ne place sa ascultam povestile de dragoste sa luam parte activa la toate evenimentele fericite care aduc romantism, bucurie, zambete, fericire, momente magice, adica tot ce face o zi a nuntii sau a botezului sa fie una speciala. De fiecare data cand facem o filmare sau fotografim simtim ca timpul se opreste in loc si ingheata pentru eternitate!
Atat fotografia de nunta cat si videografia de nunta nu pot fi realizate decat cu foarte multa pasiune. Fiecare nunta, fiecare botez, sunt unice, si datorita acestui fapt, un fotograf nu poate pierde aceasta pasiune. De fiecare data cand ne luam aparatele de fotografiat, multumim pentru oportunitatea fantastica de a crea amintiri minunate pentru toata viata. Pentru noi, fotografia si videografia sunt de departe cele mai frumoase meserii din lume!

Videoclip nunta Iasi Mihaela si Andrei

Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Florin Andrian

Sedinta foto-video a fost realizata la locomotiva arsa, situata la intrarea in Iasi pe „Drumul hotilor” in Bucium.

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul/a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Video | Fotografie evenimente | Fotografie moda | Fotografie personala | Articole fotografie | Contact | Blog

Fotograf nunta Iasi | fotografie, fotografi nunti, fotografie website, fotografie nunti, fotografie site, fotografie profesionala, fotografi pentru nunti, portrait fotografie, fotografie fotograf, fotografie de produs, foto video nunta, video nunta, nunta video, foto si video nunta, video foto nunta, foto video nunta ieftin, oferte foto video nunta, oferta foto video nunta, nunta foto video, video si foto pentru nunta, foto video la nunta, video pentru nunta, fotografi nunta, fotografie nunta, fotografie de nunta, fotografi de nunta, fotografi nunta iasi |fotograf nunta, nunta fotograf, tarif fotograf nunta, tarife fotograf nunta, fotograf la nunta, pret foto video nunta Iasi

Print Friendly

One thought on “Videoclip nunta Iasi Mihaela si Andrei | Fotograf profesionist Iasi Andrian Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *