Videoclip nunta Iasi Ioana si Bogdan

Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac. Pentru mine,fotografia si videografia reprezinta in primul rand pasiune, fericire, si multa munca. Sunt intotdeauna deschis la noi provocari si cred ca, pentru a avea garantia calitatii, portofoliul unui bun fotograf de nunta sau videograf trebuie sa reflecte creativitatea, talentul, valoarea artistica si mai ales experienta dobandita in timp.

Videoclip nunta Iasi Ioana si Bogdan

Ziua nunţii s-ar putea să fie cea mai minunata zi din vieţile voastre. Unică, încarcată de emoţii, îmbraţişări, dans şi fast – totul într-un
iureş ameţitor de-o zi şi-o noapte… Noi vom fi acolo să reţinem pentru voi ceva din magia şi emoţiile acelei zile, imagini cu care veţi rămâne toată viaţa.
Ce inseamna fotografia si videografia de nunta pentru mine? Înainte de a fi o meserie și un mijloc pentru rotunjirea veniturilor, este o pasiune. Fiecare nunta reprezintă pentru mine o nouă provocare, o altă perspectivă de a privi lucrurile, oameni diferiți de fiecare dată, libertate de mișcare.
Filmare & Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact 
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.