Videoclip nunta Iasi Gatitul mirelui

Pe lângă abilitatea de a observa, care în cazul fotoreporterului de nuntă este nativă, aş putea adăuga abilitatea de a prevedea ce se întâmplă în momentul următor, abilitate ce se îmbunătăţeşte pe măsură ce acesta acumulează experienţă. Cu cât mai multe evenimente la activ, cu atât spiritul de anticipaţie se îmbunătăţeşte, videograful fiind capabil să surprindă scene cu mesaje din ce în ce mai puternice. Desigur, anticipaţia trebuie însoţită şi de spirit de reacţie.


Acum, v-aţi întreba şi dacă la un eveniment nu se întâmplă absolut nimic, ce face fotoreporterul de nuntă? Pe lângă puterea de a observa şi a anticipa, trebuie să îţi îmbunătăţeşti şi abilitatea de a crea momente (make ordinary extraordinary). Cum spuneam mai sus, cine crede că un fotoreporter de nuntă nu face fotografiile formale, se înşeală. Atunci când nimic nu se petrece, e timpul fotografiilor de grup cu părinţii, cei mai buni prieteni, domnişoarele de onoare, rudele şi invitaţii. Sunt imaginile pe care oricine le va vrea după. Astfel de imagini pot fi făcute cu un oarece iz editorial sau chiar cu o abordare tradiţională, dar acestea sunt parte din obiligaţiile fiecărui fotograf si videograf de nuntă. Plus că astfel de momente pot aduce beneficii abordării documentare, creând momente unice, distractive sau pline de emoţie.

Videoclip nunta Iasi Gatitul mirelui

Imagine: Vasile Lucaci

Montaj: Andrian Florin | Fotograf Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Video | Fotografie evenimente | Fotografie moda | Fotografie personala | Articole fotografie | Contact
Print Friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *