Alege o echipă de profesionişti pentru a salva cele mai importante momente din viaţa ta… nunta ta…care este importantă pentru noi. Alege-ţi o echipă închegată şi bine pregatită, antrenată să facă faţă oricăror situaţii spontane… Un videograf de nunta profesionist suprinde toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.

Fotografia si videografia este 90% psihologie și 10% tehnică. Ne străduim să adunăm toate aceste sentimente în imaginile noastre și să le oferim ca un dar pentru viață, sperând ca peste ani amintirile să fie la fel de emoționante ca în ziua în care s-au produs!
Un alt aspect important, aveţi încredere în intuiţie.
Imaginaţi-vă să-i cereţi bunicii să facă o fotografie cu nepotul care tocmai se va căsători. Ce moment! Amândoi se vor emoţiona, uneori vor plânge şi se vor strânge în braţe, alteori vor râde şi se vor săruta pe frunte. Imaginile formale nu vor fi folosite pentru portofoliu, dar momentele create pot duce la cadre senzaţionale. Nu omiteţi niciodată acest set. Sunt un ingredient prea puternic şi cu o încărcătură mult prea mare pentru cei prezenţi.

Videoclip nunta Iasi Daniela si Sergiu

Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact 
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Videoclip nunta Iasi Daniela si Sergiu”

  1. Ciao. Am ajuns pe pagina ta si am observat ca este foarte ingrijita
    si are aspecte interesante. Permite-mi sa
    prezint si eu despre un magazin online cu produse foarte
    ieftine: Aliexpress romana. Cred ca stiai de el. Spor in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.