Unul din cele mai importante momente ale unei nunţi este sedinţa foto, în urma căreia veţi avea “acele” fotografii pe care fiecare pereche de miri le aşteapta cu nerăbdare, după nuntă.
Pentru ca aceasta să se desfăşoare în condiţii optime, mirii trebuie să fie cât mai relaxaţi, cât mai prezenţi, să uite pe cât posibil de invitaţi, de pregătiri şi daca se poate chiar să-şi închidă telefoanele 🙂

 

Videoclip nunta Iasi Alina si Lucian

Ziua nunţii este o colecţie de scurte episoade plăcute care, puse unele lângă celelalte, trebuie să o ilustreze cât mai bine. O poveste trebuie să aibă un început, o desfăşurare corectă a evenimentelor şi un final, iar fiecare episod trebuie să arate emoţia, euforia şi tensiunea scenelor surprinse.
Ceea ce este îmbucurător este că şi în România această abordare prinde aripi, atât în rândul fotografilor de nuntă, cât şi în rândul clienţilor care caută momente unice, irepetabile şi pline de sentimente sincere.
Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact 
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.