Lumina este cel mai important element, ea modelează subiectul, dă volum prin umbre, dă viaţă ochilor, scoate textura ţinutei în evidenţă. De aceea, atunci când fotografiem sau filmam în lumină naturală, ne vom ghida întotdeauna după lumină în defavoarea unui decor mai apetisant, dar lipsit de lumină.

Videoclip Intro petrecere Iasi

Fotografia si videografia sunt pasiunea si dragostea unui om pentru oamenii din jurul lui. Este iubire fata de sentimentele de dragoste, credinta ca cel mai frumos lucru in viata este sa-ti gasesti jumatatea, cel sau cea pentru care vrei sa fii un om mai bun, cel mai bun prieten, alaturi de care sa-ti petreci toata viata. Este dorinta de a transpune toate aceste sentimente si aceasta implinire in arta. Este un boutique de fotografie si videografie de nunta unde se creeaza imagini cu suflet, din suflet, intr-un stil editorialistic si sub umbrela bunului gust.
Imagine: Vasile Lucaci
Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași

Pentru vizualizarea clipului, dati dublu click pe fundal. Pentru a opri sunetul sau a pune pauza, un singur click pe fundal e suficient.

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact 
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Videoclip Intro petrecere Iasi”

  1. I simply want to mention I’m beginner to blogging and siti-buildeng and seriously loved this web page. Probably I’m planning to bookmark your website . You definitely have great stories. Cheers for sharing your blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.