Servicii foto video profesinale in asi. Studio foto Andrian. Nunta, botez, sedinte de studio, boudoir, glamour, boudoir, videochat de acasa, escourt, masaj. portofoliu foto video de calitate la preturi decente. Servicii profesionale foto video in iasi. Filmare cu dslr

Venera – Fotografii portret. Pe Venera am cunoscut-o in una din vizitele de la Up Beauty Time Studio. E genul de persoana care te frapeaza prin trasaturi, prin atitudine… Dar mai ales, prin ceea ce face in viata de zi cu zi. Aranjamente florale din carton colorat realizate manual. Si, toate fondurile obtinute sunt folosite la salvarea si cazarea puilor de pisica abandonati din Iasi. Sincer, eu unul nu pot ramane indiferent la auzul acestor cuvinte. N-ai cum sa nu indragesti acesti oameni. n-ai cum sa nu iti doresti sa ii ajuti. O fac sincer, o fac dezinteresat, o fac pentru ca le pasa.

Asa ca, va las sa admirati cele cateva fotografii cu Venera si, daca sunteti iubitor de animalute, intrati pe Catelier sau Atelierul cu pisici pentru o ploaie de fotografii cu blanita care va binedispun si, poate fa face cu ochiul si ceva aranjamente florale de pe blog care sunt al naibii de colorate si interesante!!!
Atelierul cu Pisici Str. Sfantul Andrei nr 12, Iasi
e-mail thecatelier@gmail.com
telefonic 0751403020
Livrare: Prin curier oriunde in tara, in Iasi preluare de la sediu.

Fotograf_nunta_iasi_fotografie_portret_2038

Fotograf_nunta_iasi_fotografie_portret_1977

 

Venera - Fotografii portret
Venera – Fotografii portret

Fotograf_nunta_iasi_fotografie_portret_1752

Fotograf_nunta_iasi_fotografie_portret_1897

Fotograf_nunta_iasi_fotografie_portret_1991

Make-up: Tamara Școlnic
Model: Venera Sava
Fotograf: Andrian Florin

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Venera – Fotografii portret | Fotograf profesionist Iasi Andrian Florin”

  1. Felicitări, o imagine foarte reușită! Îmi place foarte mult combinația nuanțelor de roz, acest joc care l-ați format în cadru. Modelul, la fel e foarte expresivă și interesantă. Claritatea imaginii și componența tehnică sunt foarte bune și ele. Observații și recomandări: nuanțele de verde și albastru sunt foarte drăguțe, dar nu și cele mai potrivite, din motiv că nu au alte puncte de legătură de aceeași culoare. Perfect ar fi să mai introduceți detalii verzi/ albastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.