Sedinta studio foto Iasi – Ema & Andrada

sedinta_studio_foto_iasi_008
Fotografia este o arta si, la fel ca și orice formă de artă, este un mediu de exprimare. Cât de bine unele fotografii creează o expresie sau spun o poveste, depinde si de cât de bine este comunicata acea expresie. Fotografia este în esență un mijloc de comunicare vizuală. Aparatele foto sunt folosite pentru orice, de la documentariere la crearea formelor imaginative de artă.
sedinta_studio_foto_iasi_007sedinta_studio_foto_iasi_003sedinta_studio_foto_iasi_004sedinta_studio_foto_iasi_006sedinta_studio_foto_iasi_001 sedinta_studio_foto_iasi_002 sedinta_studio_foto_iasi_005
Fotografia de portret este unul dintre cele mai iubite genuri fotografice. Pentru cei care solicită acest gen, portretul înseamnă imagini reușite cu oameni zâmbitori, fericiți, amintiri neprețuite cu membrii familiei, momente-cheie din viața copiilor.
Contact: 0756.830.289; 0747.921.921
Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Sedinta studio foto Iasi – Ema & Andrada”

  1. Îmi pare foarte reușit subiectul, cât și emoția care ați reușit s-o prindeți in a doua fotografie. Culorile sunt și ele foarte plăcute și armonioase. Tehnic v-ați descurcat destul de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.