Fotografia de portret poate fi una dintre cele mai “dificile” forme ale fotografiei într-o sedinta foto. Realizarea unei fotografii într-un studio foto profesional care pară naturală şi transmită întrutotul personalitatea subiectului este o abilitate care cere timp, răbdare şi practică.
Vestea bună e că nu se bazează doar pe echipamente costisitoare. Fotografia de portret este în esenţă despre capturarea un anumit sens, a caracterului unei persoane, mai degrabă, decât producerea unei compoziții perfecte din punct de vedere tehnic.

Studio foto Andrian Iasi. Sedinte foto profesionale de studio in Iasi si zona Moldovei.

Captarea personalităţii la sedinta foto

Fotografia de portret este despre oameni. Fotografiile dvs. nu trebuie să fie geniale din punct de vedere tehnic, atât timp cât surprind fidel esența subiectului. O fotografie reusită va spune o poveste despre persoana din cadru.
Studio foto Andrian Iasi. Sedinte indoor si outdoor la preturi atactive.
O modalitate foarte bună de a obține un aspect natural în fotografia de portret este de a surprinde persoana atunci cand e “cu garda jos” sau în cadre “neregizate”. Cei mai mulți oameni în fața unui aparat de fotografiat, iau automat atitudinea şi poziţia specifică de „față de fotografie”. Astfel, prezenţa de spirit a fotografului şi comunicarea continuă cu subiectul este elementul cheie care va determina succesul şi implicit, produsul final al photo session-ului. Tine de aptitudinea celui care apasă butonul declanşator de a comunica eficient, de a ajuta persona din faţa obiectivului, să se relaxeze. De a-i distrage pur şi simplu atenția de la faptul că obiectivul aparatul de fotografiat este deschis şi fixat asupra subiectului.

Sedinte indoor si outdoor la preturi atactive.

Un studio foto, cu un fundal simplu în spate este o alegere potrivită în fotografia de portret. Dacă ţi se pare interesant şi tentant acest aspect, te asteptăm la un shooting demonstrativ la noi în studio. Pariem pe framecul tău şi prezenţa noastră de spirit. Din această combinaţie, va ieşi ceva frumos, garantat. Şi care sigur o să-ti placă!

 

Studio foto Andrian Iasi. Sedinte foto profesionale de studio in Iasi si zona Moldovei. Sedinte indoor si outdoor la preturi atactive. Studio foto Andrian Iasi. Sedinte foto profesionale de studio in Iasi si zona Moldovei.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.