Portofoliu video nunta botez Iasi – Pachete nuntă

Pachet Nuntă STANDARD

Pachetul STANDARD este un pachet de bază foto-video ce conţine fotografierea şi filmarea nunţii la cele mai înalte standarde. În pachet  primiti filmarea la o rezoluţie FullHD realizată cu DSLR full frame FullHD pe 2-3 Blue-ray -uri, dupa caz. Sau un stick personalizat de 32 Gb, în funcţie de opţiunea clientului. Acesta poate fi rulat direct pe TV prin portul usb al televizorului , ultimele modele de televizoare având player USB.
 • Se fotografiază integral nunta: cununia civilă, tradiţiile, cununia religioasă şi petrecerea la restaurant pe întreaga desfăşurare;
 • Sedinţa foto în ziua nunţii în locaţii alese de comun acord;
 • Imagini digitale nelimitate la rezoluţie maximă pe 2 DVD-uri;
 • Coperţi personalizate pentru DVD/Blue-ray;
 • Montaj dinamic aprox. 3-4 ore.
 • Stick usb personalizat ce va conţine toată nunta: fotografii, montajul nunţii, videoclip;
 • Filmuleţ/ Videoclip cu melodie pe fundal la alegerea dvs. sau a noastră;
 • Inregistrare sunet cu recorder extern – înregistrare din mixer

Pachet Nuntă PREMIUM

Pachetul Premium include pachetul Standard plus a doua cameră video la biserica şi restaurant, şi un album fotocarte 30×30 cm cu 20 colaje.
O camera video va fi mobilă iar cealaltă va fi statică şi poziţionată la biserică şi restaurant în diferite colţuri în funcţie de dinamica evenimentului. Montajul astfel rezultat va fi dinamic şi mult mai atractiv ochiului decât filmarea cu o singură cameră.
 • Se fotografiază integral nunta: cununia civila, tradiţiile, cununia religioasa şi petrecerea la restaurant pe întreaga desfaşurare;
 • A doua cameră video la biserică şi restaurant;
 • Sedinţa foto în ziua nunţii în locaţii alese de comun acord;
 • Imagini digitale nelimitate la rezolutie maxima pe 2 DVD-uri;
 • Coperţi personalizate pentru DVD/Blue-ray;
 • Montaj dinamic tip Multicam aprox. 3-4 ore.
 • Stick usb personalizat ce va conţine toată nunta: fotografii, montajul nunţii, videoclip;
 • Videoclip cu melodie pe fundal la alegerea dvs. sau a noastră;
 • Inregistrare sunet cu recorder extern – înregistrare din mixer;
 • Pachet 2 albume: * album fotocarte 30×60 cm (deschis), 20 colaje.
OPŢIONAL
 • Al 2-lea fotograf  pe durata nunţii.
 • Sedinţe foto: save the date & trash the dress.
 • Foto-marturii: foto 10×15 cm hârtie foto profesională, fotografie  într-un plic şi dăruită invitaţilor pe perioada evenimentului.
  Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Video nunta Adrian si Alexandra

Orice nunta este un moment unic pentru miri, o zi plina de emotie, cu multe intamplari magice si irepetabile.
Un videograf de nunta profesionist suprinde toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.
Videografia de nuntă din România pare că începe să urce o pantă ascendentă în ultimii doi-trei ani. Dacă în trecut videograful de nuntă era perceput ca un om de weekend, un “filmator de ocazie” care în timpul săptămânii avea un alt job, iar nunţile îi completau veniturile, astăzi, concepţia clienţilor, dar şi a videografilor, a luat o întorsătură considerabilă. Implicit, pe scara meseriilor, fotografia si videografia de nuntă a câştigat câteva grade.

Videografia este 90% psihologie si 10% tehnica. Ne straduim sa adunam toate aceste sentimente in imaginile noastre si sa le oferim ca un dar pentru viata, sperand ca peste ani amintirile sa fie la fel de emotionante ca in ziua in care s-au produs!
Consider că succesul unui videograf de nuntă constă în capacitatea acestuia de a rămâne calm pe toată durata evenimentului, de a fi atent la tot ce se întâmplă în jurul său şi de a învăţa când anume să apese rec-ulul. O sincronizare perfectă, într-o scenă de poveste, poate aduce în faţa clientului o imagine minunată.

Video nunta Iasi Sabina si Gabriel

Consider că succesul unui videograf de nuntă constă în capacitatea acestuia de a rămâne calm pe toată durata evenimentului, de a fi atent la tot ce se întâmplă în jurul său şi de a învăţa când anume să apese rec-ul. O sincronizare perfectă, într-o scenă de poveste, poate aduce în faţa clientului o imagine minunată. Oamenii au început să dea mai multă importanţă pentru asemenea evenimente din viaţa lor.

Daca vorbim de ziua nunţii, este ziua în care mireasa se va simţi cea mai frumoasă şi cea mai elegantă, mirele mai chipeş, mai aranjat şi mai emoţionat ca niciodată, iar invitaţii mai speciali ca acum 10-15 ani când se întâlneau la nuntă doar ca la o reuniune de familie cu sârbe, hore şi carafe cu vin.
Astăzi, ne vor impresiona o rochie de mireasă deosebită, aleasă cu grijă şi după îndelungi căutări, un buchet impecabil aranjat din punct de vedere coloristic şi floral, un costum de mire croit special de unul dintre cei mai renumiţi designeri vestimentari pentru bărbaţi, un decor care îţi taie respiraţia, un band dintre cele mai apreciate care să facă spectacol pentru invitaţi sau un tort din cale afară de gustos şi de arătos. Astăzi nu mai vorbim despre florăria din intersecţie, despre organizatori de evenimente, despre buticul cu rochii de mireasă din centrul vechi sau despre cofetarul de la colţul blocului. Industria s-a îmbogăţit cu termeni ca event designer, wedding planner, bouquet designer, wedding cake specialist, hair dresser, make-up artist sau wedding videographer.

Video nunta Iasi Dana si George

Doi tineri minunati ce si-au facut nunta la hotel Hotel Eden in Iasi, intr-o frumoasa zi de toamna.
Pe George l-am cunoscut din tinerețe. Am fost colegi de clasă în liceu.
Înalt, prezentabil, cu atitudine. În fond și la urma urmei, ne era șef de clasă. Pe Dana am avut plăcerea să o cunosc mult mai târziu. O viitoare mireasă la fel de timidă precum viitorul mire. Despre nuntă? Lume aleasă, muzica bună și o locație ce-și merită toți banii.
Nuntile sunt fascinante, daca stii cum sa le privesti si sa le filmezi. Videograful de nunta stie sa filmeze si sa editeze modul personal cum mirii traiesc aceasta zi care nu e repetabil si nici standard. El face in asa fel incat aceste amintiri sa nu se dilueze odata cu trecerea timpului, sa ramana vesnic vii si, cei ce le urmaresc sa retraiasca clipele minunate de la acel unic eveniment.

Video nunta Iasi Mihaela si Andrei

Iubim oamenii si cautam permanent lumina buna, prieteni si emotii.
Ne place sa ascultam povestile de dragoste sa luam parte activa la toate evenimentele fericite care aduc romantism, bucurie, zambete, fericire, momente magice, adica tot ce face o zi a nuntii sau a botezului sa fie una speciala. De fiecare data cand facem o filmare sau fotografim simtim ca timpul se opreste in loc si ingheata pentru eternitate!
Atat fotografia de nunta cat si videografia de nunta nu pot fi realizate decat cu foarte multa pasiune. Fiecare nunta, fiecare botez, sunt unice, si datorita acestui fapt, un fotograf nu poate pierde aceasta pasiune. De fiecare data cand ne luam aparatele de fotografiat, multumim pentru oportunitatea fantastica de a crea amintiri minunate pentru toata viata. Pentru noi, fotografia si videografia sunt de departe cele mai frumoase meserii din lume!

Video nunta Iasi Mihaela si Codrin

Orice fotograf sau cameraman si-ar dori miri ca ei. Tineri, frumosi, cooperanti. Desi majoritatea sunt cooperanti, multi obosesc destul de repede. Nu e usor intr-o zi atat de semnificativa sa faci fata tuturor problemelor care apar pe neasteptat. Daca mai este si o zi calduroasa, deja avem o reala problema. Ei au rezistat eroic pe tot parcursul sedintei foto desfasurate in incinta Hotelului Select din Iasi. Pana la urma, asa cum incercam sa le explicam tuturor mirilor, dupa nunta amintirile vor avea o valoare inestimabila. Desi multe cupluri aleg serviciile profesionale ale cameramanilor si fotografilor nostri la nunta lor, unele cupluri nu aloca un timp suficient sedintelor foto-video. Si, cand zic suficient ma refer macar un minim de o ora si jumatate cu doua locatii alese din timp. Din acest motiv noi credem ca este important sa acordam o mai mare atentie timpului alocat sedintei foto-video si incercam sa discutam cu fiecare client in parte ca sa programam totul cat mai bine in zilele ce preced nunta. In fond si la urma urmei, cu asta ramaneti, cu amintirile acelui moment…

Video nunta Iasi Raluca si Razvan

Raluca si Razvan. Oameni de poveste pentru o nuntă de poveste.
Abordarea documentară este destul de diferită faţă de cea tradiţională. Chiar dacă videoreporterii de nuntă (aşa cum îmi place să zic) acoperă acelaşi tip de eveniment, o fac, de cele mai multe ori, fără să intervină în cadrele pe care şi-au propus să le imortalizeze fără să stârpească spontaneitatea, naturaleţea şi emoţia unui eveniment aşa minunat. În loc să ia parte la fiecare acţiune, sa fie mai invazivi decât o cere momentul, videoreporterul de nuntă preferă să fie o prezenţă cât mai discretă în peisaj.

Probabil că, în concepţia multora, un astfel de cameraman trece cu vederea partea tradiţională a evenimentului. Dar, de fapt, majoritatea fac şi cadrele formale, numai că într-o abordare proprie, neinvazivă, preferând mai degrabă ca lucrurile să se întâmple. O imagine de grup, chiar dacă este supusă posing-ului, va primi o doză de spontaneitate prin prisma faptului că vor fi surprinse momentele pregătitoare sau momentele de după aranjarea cadrului formal.

Video nunta Iasi Oana si Aurel

Ce inseamna videografia de nunta pentru mine? Inainte de a fi o meserie si un mijloc pentru rotunjirea veniturilor, este o pasiune. Fiecare nunta reprezinta pentru mine o noua provocare, o alta perspectiva de a privi lucrurile, oameni diferiti de fiecare data, libertate de miscare.

Pentru mine o nunta reprezinta o amprenta in timp pentu oamenii respectivi, care probabil si nepotii lor vor privii acele imagini si chiar daca nu se vor gandi la mine ca persona poate se vor intreba cine oare a filmat aceste imagini si in acest fel munca mea dainuie peste timp. In imaginile mele, in proportie de 90% se regaseste personalitatea oamenilor si restul de 10% ideiile mele. In mare parte ce incerc eu defapt este sa arat oamenilor alte puncte de vedere asupra lucrurilor, imagini pe care nu ar putea sa le vada in mod obisnuit privind viata si cu ajutorul luminii si al aparatului eu spun ca reusesc.

Video nunta Iasi Mihaela si Bogdan

Videograful este magicianul din spatele povestii, cel care dă viață poveștii tale, oricare ar fi ea. Insa munca lui nu se termina la sfarsitul evenimentului, asa cum este in cadrul cameramanului. Si cand le faci pe amandoua este si mai minunat. De fapt, munca videografului abia e la inceput, urmeaza zeci de ore petrecute in fata pc-ului pentru a edita materialele filmate. Pana sa ajunga sa editeze aceste materiale, acesta are zeci si sute de ore petrecute in fata calculatorului, la serviciu sau vizualizand seminarii video care nu sunt niciodata ieftine sau gratis…

Odată cu transformarea nunţilor din evenimente obişnuite în adevărate show-uri şi abordarea tradiţională asupra videografiei de nuntă a avut nevoie de modificări şi îmbunătăţiri. Dacă în trecut erau puţini videografi care veneau şi cu o abordare documentară, jurnalistică, asupra nunţilor, astăzi stilul prinde din ce în ce mai bine la public, fapt îmbucurător.

Videoclip nunta Iasi Raluca si Damian

E minunat să descoperi în fiecare poză oameni, zâmbete, detalii care în agitaţia nunţii nu le-ai observat.
Oameni care, pierduţi în mulţime, nici nu ştiai că sunt acolo, o privire care spunea mai mult decât o mie de cuvinte.

E minunat să priveşti aceste imagini de nuntă, să încerci să înţelegi, sau măcar să-ţi închipui sentimentele celor doi, să observi moda unor vremuri mai vechi, ochii înlăcrimaţi de fericire ai miresei, florile din braţele ei, emoţia mirelui, feţele pline de mândrie ale părinţilor, faptul că şi alţi doi îndrăgostiţi au trecut prin aceleaşi bucurii ca şi voi astăzi. Toate acestea le veţi putea apoi fereca în cutia voastră cu amintiri, alături de primele scrisori de dragoste şi primul trandafir presat, şi după mulţi ani să le arătaţi nepoţilor şi strănepoţilor, să le împărtăşiţi acea zi ca şi cum ar fi fost doar ieri…

Videoclip nunta Iasi Corina si Florin

Care sunt marile avantaje ale unei şedinţe pre-nuntă să zic aşa?
In primul rând faptul că mirii nu sunt aşa stresaţi că în ziua nunţii, faptul că avem suficient timp la dispoziţie pentru o reuşită în acest sens, şi avantajul că, viitorii miri, fiind îmbrăcaţi casual în cazul logodnei se pot aşeza pe iarbă de exemplu, ceea ce ne permite filmarea din mai multe unghiuri gen raccouci (de jos în sus), plonje (de sus în jos) acesta nefiind un unghi obijnuit în cadrul videografiei de nuntă, de exemplu şi în general, rezultatele fiind pe măsura aşteptărilor.

Un alt mare avantaj al acestei sedinţe este că, este ca un stadiu pregătitor pentru şedinţa foto din cadrul nunţii propriu-zise. Nu foarte mulţi oameni, sunt obijnuiţi să stea la un shooting, de multe ori se simt anormal în faţa aparatului foto şi reacţionează, reacţie care se va vedea în rezultatul final!

Videoclip nunta Madalina si Carlos

Madalina & Carlos: doi tineri minunati. O nunta frumoasa, cu bun gust.
De mare efect masina decapotabila ce i-a condus pe tinerii insuratei catre starea civila. Carlos e original din Argentina. Mireasa, ieseanca. Nunta a avut loc la Cavalerul Medieval, o locatie de poveste.
Ca să poţi surprinde momentul perfect, trebuie să cunoşti toate etapele unui eveniment şi trebuie să fii informat asupra tradiţiilor culturii din care fac parte miri, rudele şi prietenii lor. Ştiind toate aceste aspecte, vei şti unde şi când să te poziţionezi pentru cel mai bun cadru.

Spre exemplu, va fi foarte greu pentru un videograf de nuntă din România să îşi asume responsabilitatea unei nunţi evreieşti, care se desfăşoară sub cu totul alte tipare şi la umbra altor obiceiuri decât cele din cultura noastră. Aşadar, informarea şi prospecţia fac parte din atribuţiile oricărui videograf de nuntă, nu numai a celor cu abordări documentare: să te informezi despre obiceiuri, să faci o vizită înainte atât la locul unde va avea loc ceremonia religioasă, cât şi acolo unde va avea loc recepţia, pentru a şti la ce să te aştepţi în ziua evenimentului, să ţii legătura cu designerul de eveniment pentru a fi la curent cu toate momentele şi itinerariile stabilite.

Videoclip nunta Iasi Daniela si Sergiu

Alege o echipă de profesionişti pentru a salva cele mai importante momente din viaţa ta… nunta ta…care este importantă pentru noi. Alege-ţi o echipă închegată şi bine pregatită, antrenată să facă faţă oricăror situaţii spontane… Un videograf de nunta profesionist suprinde toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.

Fotografia si videografia este 90% psihologie și 10% tehnică. Ne străduim să adunăm toate aceste sentimente în imaginile noastre și să le oferim ca un dar pentru viață, sperând ca peste ani amintirile să fie la fel de emoționante ca în ziua în care s-au produs!
Un alt aspect important, aveţi încredere în intuiţie.
Imaginaţi-vă să-i cereţi bunicii să facă o fotografie cu nepotul care tocmai se va căsători. Ce moment! Amândoi se vor emoţiona, uneori vor plânge şi se vor strânge în braţe, alteori vor râde şi se vor săruta pe frunte. Imaginile formale nu vor fi folosite pentru portofoliu, dar momentele create pot duce la cadre senzaţionale. Nu omiteţi niciodată acest set. Sunt un ingredient prea puternic şi cu o încărcătură mult prea mare pentru cei prezenţi.

Videoclip Intro petrecere Iasi

Lumina este cel mai important element, ea modelează subiectul, dă volum prin umbre, dă viaţă ochilor, scoate textura ţinutei în evidenţă. De aceea, atunci când fotografiem sau filmam în lumină naturală, ne vom ghida întotdeauna după lumină în defavoarea unui decor mai apetisant, dar lipsit de lumină.

Fotografia si videografia sunt pasiunea si dragostea unui om pentru oamenii din jurul lui. Este iubire fata de sentimentele de dragoste, credinta ca cel mai frumos lucru in viata este sa-ti gasesti jumatatea, cel sau cea pentru care vrei sa fii un om mai bun, cel mai bun prieten, alaturi de care sa-ti petreci toata viata. Este dorinta de a transpune toate aceste sentimente si aceasta implinire in arta. Este un boutique de fotografie si videografie de nunta unde se creeaza imagini cu suflet, din suflet, intr-un stil editorialistic si sub umbrela bunului gust.

Video nunta Iasi Gatitul mirelui

Pe lângă abilitatea de a observa, care în cazul fotoreporterului de nuntă este nativă, aş putea adăuga abilitatea de a prevedea ce se întâmplă în momentul următor, abilitate ce se îmbunătăţeşte pe măsură ce acesta acumulează experienţă. Cu cât mai multe evenimente la activ, cu atât spiritul de anticipaţie se îmbunătăţeşte, videograful fiind capabil să surprindă scene cu mesaje din ce în ce mai puternice. Desigur, anticipaţia trebuie însoţită şi de spirit de reacţie.

Acum, v-aţi întreba şi dacă la un eveniment nu se întâmplă absolut nimic, ce face fotoreporterul de nuntă? Pe lângă puterea de a observa şi a anticipa, trebuie să îţi îmbunătăţeşti şi abilitatea de a crea momente (make ordinary extraordinary). Cum spuneam mai sus, cine crede că un fotoreporter de nuntă nu face fotografiile formale, se înşeală. Atunci când nimic nu se petrece, e timpul fotografiilor de grup cu părinţii, cei mai buni prieteni, domnişoarele de onoare, rudele şi invitaţii. Sunt imaginile pe care oricine le va vrea după. Astfel de imagini pot fi făcute cu un oarece iz editorial sau chiar cu o abordare tradiţională, dar acestea sunt parte din obiligaţiile fiecărui fotograf si videograf de nuntă. Plus că astfel de momente pot aduce beneficii abordării documentare, creând momente unice, distractive sau pline de emoţie.

Video nunta Iasi Ioana si Bogdan

Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac. Pentru mine,fotografia si videografia reprezinta in primul rand pasiune, fericire, si multa munca. Sunt intotdeauna deschis la noi provocari si cred ca, pentru a avea garantia calitatii, portofoliul unui bun fotograf de nunta sau videograf trebuie sa reflecte creativitatea, talentul, valoarea artistica si mai ales experienta dobandita in timp.

Ziua nunţii s-ar putea să fie cea mai minunata zi din vieţile voastre. Unică, încarcată de emoţii, îmbraţişări, dans şi fast – totul într-un
iureş ameţitor de-o zi şi-o noapte… Noi vom fi acolo să reţinem pentru voi ceva din magia şi emoţiile acelei zile, imagini cu care veţi rămâne toată viaţa.
Ce inseamna fotografia si videografia de nunta pentru mine? Înainte de a fi o meserie și un mijloc pentru rotunjirea veniturilor, este o pasiune. Fiecare nunta reprezintă pentru mine o nouă provocare, o altă perspectivă de a privi lucrurile, oameni diferiți de fiecare dată, libertate de mișcare.

Video nunta Iasi Andreea si Vasile

Arta de a spune o poveste… Poate pentru mulţi clienţi abordarea tradiţională este tot ceea ce îi mulţumeşte. Vor ca imaginile de la nunta lor să-i pună în cadrul şi lumina perfectă, să aibă poziţia şi privirea care îi pun cel mai bine în evidenţă, în cuvinte puţine, totul să tindă spre subiectul imortalizat ideal. Cu astfel de imagini, un videoreporter de nuntă nu poate spune o poveste completă.

Aşadar, va surprinde realitatea absolută a situaţiilor unui eveniment, intervenind cât mai puţin în firul acţiunii. Pentru unii clienţi a-i surprinde în ziua nunţii într-un moment maxim de emoţie sau de euforie înseamnă tot ce şi-au dorit de la fotograful lor. Desigur,există clienţi pentru toată lumea. Oricum, un videoreporter de nuntă nu va pune niciodată subiectul în situaţii delicate sau ipostaze neplăcute, dar va miza întotdeauna pe emoţia şi pe documentarea agreabilă a zilei respective.

Video nunta Iasi Alina si Lucian

Unul din cele mai importante momente ale unei nunţi este sedinţa foto, în urma căreia veţi avea “acele” fotografii pe care fiecare pereche de miri le aşteapta cu nerăbdare, după nuntă.
Pentru ca aceasta să se desfăşoare în condiţii optime, mirii trebuie să fie cât mai relaxaţi, cât mai prezenţi, să uite pe cât posibil de invitaţi, de pregătiri şi daca se poate chiar să-şi închidă telefoanele 🙂

Ziua nunţii este o colecţie de scurte episoade plăcute care, puse unele lângă celelalte, trebuie să o ilustreze cât mai bine. O poveste trebuie să aibă un început, o desfăşurare corectă a evenimentelor şi un final, iar fiecare episod trebuie să arate emoţia, euforia şi tensiunea scenelor surprinse.
Ceea ce este îmbucurător este că şi în România această abordare prinde aripi, atât în rândul fotografilor de nuntă, cât şi în rândul clienţilor care caută momente unice, irepetabile şi pline de sentimente sincere.

Video nunta Iasi Andreea si Constantin

Videograful sau magicianul din spatele povestii, cel care dă viață poveștii tale, oricare ar fi ea. Insa munca lui nu se termina la sfarsitul evenimentului, asa cum este in cadrul cameramanului.
Si cand le faci pe amandoua este si mai minunat. De fapt, munca videografului abia e la inceput, urmeaza zeci de ore petrecute in fata pc-ului pentru a edita materialele filmate. Pana sa ajunga sa editeze aceste materiale, acesta are zeci si sute de ore petrecute in fata calculatorului, la serviciu sau vizualizand seminarii video care nu sunt niciodata ieftine sau gratis…

Este foarte important să inspiri încredere încă de la început, să creezi o relaţie specială cu clienţii, cu familia lor şi cu invitaţii. Punctasem mai sus necesitatea de a crea momente atunci când ele nu există, iar pentru asta este nevoie de abilităţi de comunicare deosebite.
Video & Montaj: Andrian Florin | Fotograf nuntă Iași | Videograf nuntă Iași
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.