Fotografii Peisaj
Fotografia de natura este mereu surprinzatoare. Momentele unice din natura, peisajele de poveste sau speciile atat de firave surprinse de aparatul foto, transmit mai multe emotii decat ar putea fi conturate in cuvinte.
Fotografii Peisaj 005
Intrucat sunt permanente, familiare, accesibile, si parte din natura, fotografia de peisaj a devenit unul dintre cele mai preferate tipuri de fotografie in randul fotografilor.
Fotografii Peisaj 003
Simetria, repetitia, contrastul, asimetria, coerenta, simbolismul si un strop de ironie sunt elementele primordiale ce vor da nastere unei fotografii superbe, realizata de un fotograf exceptional. Acestea mai sunt si componentele unui echilibru, de care trebuie sa tii cont atunci cand incerci sa realizezi fotografii cu cea mai simpla tema, si totodata cea mai complicata: peisajul.

Fotografii Peisaj – Istoric

Fotografierea peisajelor isi are inceputul prin 1849; cartea „Egypte, Nubie, Palestine et Syrie” avand imagini pe negativ cu peisaje. In secolul 19, cativa fotografi eminenti dominau muzeele si galeriile din intreaga lume cu fotografiile peisajelor. Astazi, mai multi fotografi continua sa se indragosteasca de natura. Mergand pe drumul fotografierii de peisaje, ei descopera din ce in ce mai multe subiecte atractive, dar si tehnici noi de redare a peisajelor.
Fotografii Peisaj 004
Dragostea pentru fotografia de peisaj. Spre deosebire de alte impresia lasata de alte tipuri de fotografii, majoritatea persoanelor spun sa este mai simplu sa fotografiezi peisaje, deoarece nu esti nevoit sa iti instruiesti subiectul ca pe un model, ci poti alege doar ce unghi doresti.
Pe de alta parte, multi fotografi considera ca acesta este un domeniu dificil, deoarece ai nevoie de un set intreg de echipamente (trepied, filtre, telecomanda), un al treilea ochi antrenat pentru o fotografie extraordinara, si resursele (in timp si bani) necesare deplasarii pana la locul pitoresc.
Fotografii Peisaj

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Fotografii Peisaj | Fotograf profesionist Iasi Andrian Florin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.