Fotografii de nunta Dana si George

Fotografii de nunta Dana si George. Doi tineri minunati ce si-au facut nunta la hotel Hotel Eden in Iasi, intr-o frumoasa zi de toamna.
Dana si George - fotografii de nunta
În general, fotoreporterii de nuntă sunt mai mult reactivi, decât proactivi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să interacţioneze cu personajele principale ori de câte ori este nevoie.
fotografii nunta Iasi
Într-un moment stresant, fotograful poate fi o mină de aur, un bun consilier pentru mireasă sau pentru mire. Ca fotoreporter e indicat să fotografiezi în momentele euforice, iar în momentele delicate să fii un adevarat suport pentru participanţi.
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
fotografii nunta Iasi
Prin anii ’90, eram atenţionaţi că a venit fotograful. Ghidat de o listă transmisă din tată în fiu, cu cadrele care trebuie imortalizate, cu posingurile super-clasice şi lipsite de orice urmă de naturaleţe, fotograful de weekend aşternea pe hârtie, după, în camera obscură, imaginile cu pişcotul, cu pirostriile şi Isaia dănţuieşte, formalele de după ceremonia religioasă şi un mic set cu mirii din curtea bisericii sau, pentru cei mai norocoşi, din parc sau de la studio. Rar mi-a fost dat să văd în albumele cunoştinţelor mele fotografii de la recepţie, de la dans sau de la tăiatul tortului, spre exemplu.
Să numim această abordare ca fiind una tradiţională. Aici, fotograful de nuntă intervine în 95% dintre cadrele pe care le trage, iar subiectul se uită, aproape întotdeauna, la cameră. Chiar şi atunci când personajele coboară pe treptele stării civile imediat după ce au spus DA în faţa ofiţerului sau atunci când mireasa este însoţită la altar de părintele spiritual, atunci când se soarbe din pocalul cu vin sau la dansul mirilor, când amândoi aruncă o privire oacheşă în obiectiv. Atenţie! Opriţi-vă două secunde aici! Gata! Mulţumesc! Privirea la cameră Zâmbiţi, vă rog sunt doar câteva cuvinte care mi-au rămas întipărite în minte de pe vremea când ai mei mă plimbau pe la nunţi, pentru că nu aveau cu cine să ma lase.

Fotografii de nunta Dana si George

Fotograf: Andrian Florin
Locații: Aerodrom, Tatarasi – Iasi, România
Miri: Dana si George

Harta site: FotografieVideografieContact

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Fotografii de nunta Dana si George

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *