Capteaza frumusetea ta naturala prin Fotografii boudoir intr-un studio privat sau în orice locatie care ar putea fi casa ta, o cameră de hotel sau chiar în aer liber. Fotograful nostru profesionist vă va ghida tot drumul prin sesiunea de fotografie budoar astfel încât chiar și cele mai nervoase cliente sa se relaxeze, sa se distreze si sa se simta bine în zona lor de confort.
Fotografiile boudoir reprezinta fotografii sexy, senzuale, realizate de un fotograf creativ și cu experiență. Fotografiile Boudoir înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți – misiunea noastră este de a crea imagini frumoase, elegante și cu gust în orice alt stil pe care il alegeți folosind expertiza și experiența noastra. Noi oferim idei de cadouri intime, personale și confidențiale din fotografie boudoir și de lenjerie intima.
Toate imaginile alese sunt frumos retușate pentru a elimina orice imperfecțiuni ale pielii folosind tehnici concepute pentru a păstra caracteristicile tale naturale, astfel încât fotografiile arata in continuare ca tine, doar imbunatatite.
Aveti garantat tot timpul necesar și atenția de care aveți nevoie în timpul photoshoot-ului dvs. pentru a crea fotografii personalizate unice.

Fotografii-budoar

Fotografii boudoir – Intrebari si raspunsuri

Ce include costul unei sesiuni de fotografii boudoir?
Consultaţie personală şi planificarea şedintei foto în cadrul unei întâlniri prealabile unde discutăm despre fotografiile care îţi plac şi ce aşteptări ai tu de la şedinţa foto. Te sfătuiesc să cauţi pe internet poze care îţi plac şi pe care ai dori să le recreăm;
Sesiunea propriu-zisă (orele de studio, plus prelucrarea pozelor ulterioară şedinţei foto);
Întâlnire menită vizionării pozelor în care te voi ajuta să te decizi asupra fotografiilor pe care le vrei retuşate;
CD cu toate pozele de la sesiune.
Cu ce ma imbrac?
Atâtea ținute vestimentare câte ne permite timpul. Într-o oră avem timp pentru 4 ținute vestimentare sau chiar mai multe. Sfatul meu este să aduci cât mai multe ca să avem de unde alege.
Cât timp durează sesiunea?
Sesiunea foto poate dura de la 30 de minute până la câteva ore, în funcție de pachetul pe care îl alegi și de timpul suplimentar pe care îl plătești.
Aș vrea să fac poze în dormitorul meu. Puteți să veniți la mine acasă?
Pentru Iasi este inclus în preț. Pentru locații în afara Iasului se percepe o taxă care depinde de distanța si timpul călătoriei.
Când se fac plățile?
Un avans de 50 RON este necesar la prima întâlnire menită consultaţiei pentru a rezerva data şi timpul sesiunii. Avansul este nerambursabil. Restul de bani poate fi plătit în întregime la sesiune, sau se pot face plăţi eşalonate, cu condiţia ca ultima plată să fie efectuată în momentul în care sunt livrate fotografiile/produsele.
Pot sa reprogramez ședința foto?
Poţi să reprogramezi sesiunea foto pentru o dată viitoare, dar nu mai târziu de 2 luni de la data primei programări. După aceste 2 luni, avansul se pierde şi trebuie plătit un nou avans. Totuşi, în cazuri excepţionale care nu ţin de client, acest interval se poate mări.
Oferiți servicii de make-up și hair styling?
Da.
Când ar trebui să programez ședința de boudoir?
Dacă intenţionezi să faci cadou pozele de boudoir cu o anumită ocazie, ar fi de preferat să îţi stabileşti şedinţa foto cu cel puţin 2 săptămâni înaintea evenimentului.
Cine o să vadă pozele de la ședința de boudoir?
Pozele de la şedinţa foto sunt DOAR pentru clientă. După şedinţa foto, NU arătăm pozele nimănui fără acordul dumneavoastră. De asemenea, nu introducem pozele dumneavoastră în portofoliul nostru fără permisiunea dumneavoastră.
Fotografii Glamour
Fotografii Glamour
Ce vă oprește să nu vindeți pozele de boudoir?
Legea si reputația studioului nostru nu ne permite să facem acest lucru.
Extistă posibilitatea ca pozele mele să fie făcute publice online la dispoziția oricui?
Pozele dumneavoastră nu vor fi făcute publice de către noi NICIODATĂ şi NICĂIERI fără permisiunea dumneavoastră scrisă. Dar nu avem un control şi nu vrem să avem asupra modului în care folosiţi dumneavoastră fotografiile după ce acestea vă sunt livrate.
Nu am făcut niciodată ceva de genul și nu știu cum să pozez în fața camerei. Cum se procedează?
Este recomandat să cauţi online ipostaze fotografice care îţi plac şi să le aduci la consultaţia iniţială şi la sesiune. În acest fel, ne ajutati să înţeleagem care este stilul tău şi ce aşteptări ai tu de la sesiunea foto.
Nu sunt mulțumită cu corpul meu. Sa aștept o perioadă până la ședința foto ca să mai pierd câteva kilograme?
Majoritatea dintre noi nu avem corp de fotomodele, dar asta nu înseamnă că pozele noastre vor fi mai puţin atrăgătoare sau sexi. Dimpotrivă. Şi ca să îţi dau un exemplu, gândeşte-te la Marilyn Monroe, a cărei mărime nu era nici pe departe mărimea ideala.
Trebuie să pozez nud în timpul sesiunii?
Nu, nu trebuie să pozezi nud sau topless dacă nu vrei. Vom captura numai ceea ce vrei tu. Tu stabileşti limitele unei sesiuni. Aşadar, este opţiunea ta dacă vrei să pozezi îmbrăcată, parţial îmbrăcată sau nud. Oricum discutăm toate aceste detalii cu mult timp înainte de sesiunea propriu-zisă. Pozele de boudoir sunt poze senzuale, nu poze porno.
Este o restricție de vârstă?
Datorită naturii delicate a fotografiei de boudoir, limita minimă de vârstă a clientelor noastre este de 18 ani. Dar nu avem nici o limită maximă de vârstă.
Ce ar trebui să port în timpul sesiunii de boudoir?
R: Poţi să porţi lenjerie intimă, corsete, chiar și costume de baie. De asemenea, poţi să porţi o cămaşă bărbătească, o cravată, un prosop sau cearșafuri. Nu uita să aduci bijuterii, pantofi cu toc înalt, dresuri, jartiere şi orice alte obiecte care ţie ți se par sexy. Pregăteşte cel puţin 3 ținute vestimentare diferite. Încearcă să ai o varietate de ținute vestimentare, în culori şi stiluri variate. Roşu, negru, alb, roz şi mov sunt cele mai populare, dar în final totul se rezumă la preferinţele tale. De asemenea, dacă faci sesiunea aceasta pentru soţul, iubitul, prietenul tău, poţi să incluzi obiecte legate de activităţile preferate ale acestuia: tricouri ale echipei de fotbal preferată, căşti de motociclete, etc…
Ce ma sfătuiți vis-a-vis de vestimentație, hair styling și make up?
Tu eşti cea care îţi alegi vestimentaţia. De obicei, fiecare femeie are idei şi fantezii diferite, de aceea ne-ar fi practic imposibil să asigurăm garderoba pentru fiecare în parte.
Pot să vin cu o prietenă la sesiunea de fotografii budoar?
De multe ori clientele au dorit să vină cu o prietenă la şedinţa foto, nu avem nimic împotrivă, ba chiar te încurajam. Însă este foarte important să aduci cu tine pe cineva în faţa căreia eşti 100% relaxată. De asemenea, o prietenă te poate ajuta cu sfaturi legate de vestimentaţie, make-up şi hair-styling. Este de preferat să nu vii cu mai mult de o prietenă.
Este OK sa beau puțină șampanie sau vin înainte de sesiune?
Un pahar de șampanie o să te ajute sa te relaxezi, chiar te încurajez sa bei puțin. Asta daca nu conduci.
Fotografiezi și cupluri în ședințele de fotografii budoar?
Absolut, sunt o fire romantică şi îmi place să creez imagini care reflectă dragostea şi romantismul transmise de un cuplu, așadar chiar îmi face plăcere să cochetez şi cu conceptul de cuplu.
Ce sunt pozele retuşate?
Retuşarea pozelor constă în eliminarea tuturor imperfecţiunilor de pe piele (cicatrici, semne, acnee, celulită, pistrui, reducerea ridurilor etc.) precum şi albirea dinţilor. De asemenea, din procesul de retuşare face parte şi remodelarea fizicului.
Cât timp durează până primesc imaginile?
Dupa ce alegi imaginile preferate, poate dura aproximativ 3 săptămâni pâna le primești în format digital.
Cât timp după sesiune țineți pozele?
De regulă ținem imaginile arhivate până la 6 luni după sesiune, în aşa fel încât să puteţi comanda extra-poze la o dată ulterioară.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 DoinaFotografii-budoar

Harta site: Fotografie | Videografie | Contact

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Fotografii boudoir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.