4 responses

 1. Andra
  noiembrie 24, 2016

  Cred ca e mai bine de o luna de cand am apelat la voi. Ma apucasem de videochat si dupa 2-3 saptamani nu faceam mai nimic bani. Pierdeam timpul de pomana. Apoi prietenele mele mi-au explicat ca tre sa am poze la profil. Profesionale. Am imprumutat un aparat de la un amic dar mi le respingeau pe toate din cauza calitatii. Am cautat pe google sedinte foto boudoir si acest site era unul de pe prima pagina. Mi-a fost mai simplu sa vin in Iasi decat sa calatoresc pana la Bucuresti. Am sunat, am intrebat daca fac sedinte foto boudoir, mi-au inspirat incredere si am plecat a doua spe Iasi. Tin sa va spun ca au fost 2 ore de glume, rasete, distractie, nici nu stiu cand a trecut timpul. Omul, nu m-a atins nici macar la par, sa-mi aseze suvitele rebele. Am achitat si am plecat acasa in asteptarea pozelor. Surpriza cea mare a fost nu numai cele 20 fotografii prelucrate ca din revista, dar am primit si restul de 700 prelucrate. Am de postat pe facebook pt. un an de zile. Ca nah, nu toate le-am facut dezbracata, am pornit usor usor… Cat despre poza de profil, eu zic ca se merita sa investesti 2 milioane cu cap. Dupa ce mi-au fost acceptate pozele, in prima zi mi-am scos banii pe poze, cat si pe drum. Asa ca, dragele mele, daca doriti o sedinta foto pentru videochat, de calitate, apelati cu incredere. Profesionist si calitativ. Iar pt. domni, va astept pe site!

  Răspunde

 2. Iuliana
  mai 23, 2017

  Prima sedinta foto am avut-o prin Octombrie – Noiembrie. Cateva luni a mers binisor. Zic binisor ca tot am avut probleme cu camera web. Tot isi piersea sunetul. Luna aceasta m-am hotarat sa revin pentru o noua sedinta, inclusiv teaser. Suteti de nota 10 plus!!! Am 10 fotografii asa cum admiram la altele si un teaser vesel si elegant. Asa ca, pe langa recomandarea la toateprietenele mele, tin sa aduc si aici un mesaj de multumire pentru ajutorul acordat si sa recomand cu drag si la alte persoane interesate!

  Răspunde

 3. Roxy
  octombrie 17, 2017

  Cand o sa mai am chef de o alta sedinta foto, cand mai slabesc putin vin la tine. Din nou 🙂
  Am niste poze superbe. Fara burtica, fara tatuaje.

  Răspunde

 4. Cezara
  februarie 1, 2020

  Trăim în epoca esteticului, a frumosului și a pasiunilor fără de margini. Iubim să ne îngrijim, să ne perfecționăm și să fim admirate îndelung, însă poate cea mai mare bătălie dintre toate este, pentru noi femeile, câștigarea încrederii în noi cu referire la feminitatea noastră, la frumusețea și delicatețea ce ne reies la fiecare zgomot de toc ce se aude pe stradă. Cu toții știm că frumusețea nu constă numai în fizic, el este doar un mijloc de a incita la dorința de a cunoaște mai bine o persoană. Cu toate acestea, fizicul tinde să se deterioreze cu timpul, lăsând în urmă amintiri pe care doar un fotograf priceput le poate reda peste ani. Arta fotografiei a câștigat teren impresionant odată cu dezvoltarea căilor de comunicație dintre oameni și rămâne poate una dintre cele mai întâlnite pasiuni ale erei noastre. Totuși, o pasiune împreună cu imaginația necesară și puțină obsesie spre perfecțiune, nasc un artist.
  Am avut ocazia să cunosc un asemenea artist când am participat la o sedință foto coordonată de Andrian Photography. Dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată, trebuie să știi că este foarte important să te relaxezi, să te copilărești, să fii senzuală, să zâmbești sincer. Un pachet complet de sentimente vor entuziasma fotograful iar în scurt timp vei uita că există un aparat în fața ta, încercând să-ți surprindă frumusețea.
  Revenind la Andrian și experiența trăită în acel studio, pot spune într-un cuvânt că a fost INEDIT. Vezi tu, pentru un fotograf este foarte important să creeze o conexiune cu tine, să te facă să colaborezi cu camera iar acest lucru nu este foarte ușor, mai ales pentru persoanele care se lasă pozate pentru prima dată. Pe lângă studioul echipat complet, cel mai mare atuu al lui Andrian, este el însuși și felul său de a empatiza cu starea persoanelor din fața lentilelor. Imaginează-ți că ești o vedetă, închide ochii și lasă-ți corpul să te coordoneze. Zâmbește, amintește-ți de celebrități și pozele lor pe coperțile celor mai importante reviste. Lasă-ți imaginația să te dezbrace de inhibiții și fii sigură că Andrian va transforma fiecare moment epic de-al tău, fiecare privire senzuală, fiecare zâmbet jucăuș într-o amintire artistică.
  De-a lungul timpului, una dintre cele mai vechi pasiuni a căpătat un contur bine definit în obscuritatea vulgarului: nudul. Știi foarte bine că imaginația a fost și continuă să fie instigată de plăcere cel mai bine la vederea unui nud semiobscur, plin de forme apetisante și linii bine definite. În fața acestui tip de artă, nu contează dacă ești bărbat sau femeie, cu toții putem aprecia arta la adevărata sa valoare. Dacă îți dorești să experimentezi acest tip de artă, Andrian este cel care poate scoate cele mai incitante instantanee și cele mai artistice tipuri de nuduri. Într-o sedință foto nud vei descoperi ceva ce lipsește multora: încrederea în frumusețea exterioară, acceptarea formelor feminine și îmbrățisarea atât a ideilor moderne referitoare la un corp perfect cât și a ideilor rubensiene.
  Arta fotografiei este un alt mod de a incita toate simțurile umane, dar pentru a ști despre ce vorbesc trebuie să experimentezi acele cadre povestite mai sus și fii sigură că asta nu este tot. Dacă te-am făcut curioasă și vrei să afli mai multe despre acest artist ce aduce glorie corpului uman prin munca sa, stabilește o întâlnire cu el și abia apoi după o ședință foto vei înțelege de ce eu numesc acest sector de muncă, artă.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop