Este pregătit Iaşul pentru fotografia de boudoir?

Fotografia de boudoir într-un studio realizată de un bărbat! Sau de un cuplu, soţ şi soţie. Sau doar de o femeie.
Este fotografia de boudoir, un concept relativ nou de artă fotografică pe care o tot vedeam la fotografii din afară, ne atrage, ne fascinează…
E acea latură interioară pentru care avem o rezervă în a o expune, din cauza mentalităților restrictive ale societății. E acel ceva, pe care daca îl facem, îl facem pentru noi, îl ținem ascuns și ne bucurăm în intimitate.
Recunosc, inițial am fost un pic panicat. Schimbatul de haine, halatul cazut pe jos, o femeie pe jumatate dezbracată în fața mea… Doar că nervozitatea a disparut după primele minute sau, mai exact, dupa primele poze făcute. A apărut în mintea mea ideea că trebuie sa o fac „ca la carte”. Trebuie să-mi iasă fotografiile bune, imaginea să fie bună, setarile bine făcute la aparat, samd. De ce? Pentru că persoana aflată în fața mea e în cea mai vulnerabilă postură în care poate fi pusă o femeie. Vulnerabilitate ce trebuie tratată cu respect și competență. Iubesc forma umană, liniile, curbele și, fotografiile reusite sunt cadoul meu pentru încrederea acordată. Acum, dupa nenumarate sedințe de fotografie de boudoir si fineart nud, nervozitatea a disparut . Mi-a ramas în schimb bunul simț și nevoia de perfecțiune. Prin fotografia de boudoir reuşim să dezvăluim partea sofisticată, şic şi senzuală a fiecăreia dintre femei. Poate suna pompos… fotografia de boudoir.  Dar scopul principal a fost şi este să celebreze Frumuseţea Feminină.
Sedinte foto de studio in Iasi la preturi accesibile. Fotografii boudoir, artistic nude, fineart Iasi. Studio foto Andrian. Fotografii profesionale in natura, fotograf iasi, filmari iasi , foto video iasi, videochat iasi, filmari profesionale
Buna dimineata, my love!
Trăim într-o societate care pune un preţ prea mare pe aspectul fizic. Peste tot în jurul nostru vedem femei atractive: la televizor, în filme, reviste, în reclamele stradale. Societatea noastră e obsedată de frumuseţea fizică si de tipare „perfecte”.
Sentimentul nostru de nesiguranţă se dezvoltă încă din copilărie. Toate ne dorim să arătăm ca şi fotomodelele şi vedetele de film și din reviste. Şi toată adolescenţa ne-o petrecem încercând să atingem acest ideal.
Mai târziu în viaţă, în momentul în care devenim mame, avem tendinţa de a deveni şi mai nesigure de noi. Toate priorităţile ni se schimbă, nu mai facem lucruri pe care obişnuiam să le facem, nu mai muncim pentru o perioadă, pur şi simplu nu mai suntem cele care eram înainte de a deveni mămici şi ne simţim de parcă nu am mai fi speciale.
Ulterior ne confruntăm cu o agendă prea încărcată, copii care ne solicită întreaga atenţie, treburile casnice şi grija pentru întreaga familie. Sfârşim prin a nu mai avea nici un moment departe de toate acestea.
De aceea te încurajez pe tine, femeia modernă, să începi să iţi apreciezi frumuseţea! Scopul nostru este să ajut femeile să se îndepărteze chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp de monotonia vieţii. Şi de ce să nu începi prin a face ceva nou şi care îţi creşte încrederea în tine, cum ar fi o şedinţă de fotografie boudoir? Menirea noastra este să te ajutam să te vezi cât de frumoasă eşti. Luminile profesioniste, machiajul profesional (pentru multe dintre noi doar machiajul în sine ne ajută să căpătăm mai multă încredere în noi), întreaga ambianţă te fac să te simti ca o femeie specială şi extrem de frumoasă. Aceste şedinţe foto sunt doar pentru tine! Majoritatea femeilor sunt uimite când îşi văd fotografiile şi asta le ajută să îşi recâştige oarecum încrederea în sine şi să vadă cu alţi ochi cum arată ele de fapt.
Acesta este principalul motiv pentru care am ales să fac fotografie de boudoir. Amintește-ți mereu să-ți celebrezi Frumusețea! Capteaza frumusetea ta naturala iar fotograful nostru profesionist vă va ghida tot drumul prin sesiunea de fotografie boudoir astfel încât chiar și cele mai nervoase cliente sa se relaxeze, sa se distreze si sa se simta bine în zona lor de confort. Fotografiile pot fi realizate în orice locatie care ar putea fi casa ta, o cameră de hotel sau chiar în aer liber.
Fotografiile boudoir înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți – misiunea noastră este de a crea imagini frumoase, elegante și cu gust în orice alt stil pe care il alegeți folosind expertiza și experiența noastra. Noi oferim idei de cadouri intime, personale și confidențiale din fotografia budoir . Toate imaginile alese sunt frumos retușate pentru a elimina orice imperfecțiuni ale pielii folosind tehnici concepute pentru a păstra caracteristicile tale naturale, astfel încât fotografiile arata in continuare ca tine, doar imbunatatite.
Aveti garantat tot timpul necesar și atenția de care aveți nevoie în timpul photoshoot-ului dvs. pentru a crea fotografii personalizate unice.

 

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Motive reale pentru care ai face o ședință foto budoir profesională

– Pentru a-și găsi iubit frumos, potent și cu bani ;
– Pentru că place pe cineva și vrea să-i atragă atenția;
– Pentru a le arată nepoților cât de frumoase erau în tinerețe. Desi frumusețea sufletească sau a limbajului nu se zbârcește precum tenul, din când în când câte o domniță, mi-o zice pe-asta cu nepoții.
– De distracție;
– Pentru a-și enerva sau recuceri iubitul. Iubiții sunt ușor de enervat. Nu le dai ce vor, se enervează, la dai mai mult decât sunt obișnuiți, iar se enervează;
– Pentru că si-ar dori sa fie muză. Dacă tot au corpul frumos, de ce sa nu profite de asta?!…
– Pentru că vrea sa se simta bine în corpul ei;
– Pentru că i se cere. Pentru portovoliu de videochat, escorta, masaj…
– Pentru a-și surprinde iubitul. Fie că vrei să îi faci un cadou de neuitat partenerului sau pur şi simplu vrei să ai o dovadă a senzualităţii de care dispui, o şedinţă foto nud este o experienţă interesantă, care îţi dă acel plus de încredere de care ai nevoie. Înainte de nuntă, după o împăcare sau la o aniversare, poate să-i dea un astfel de cadou.
– Pentru expunere. Pozele nud vor acoperi o arie mai mare de vizitatori;
– Pentru notorietate. Dacă ești vedetă și te dezbraci cu siguranță multă lume va fi uimită și va căuta pozele tale…
– Pentru sex. Niște poze făcute de profesioniști, editate de profesioniști, sporesc șansele legate de plăceri fizice…
– Pentru că sunt exhibiționiste și pur și simplu, le place asta…
– Pentru confirmare. Atunci când vrei să faci o schimbare în viața ta, vrei ca toată lumea să confirme noile tale achiziții, dacă e cazul. Majoritatea fetelor care își pun silicoane, își pun și un nou set de poze pe facebook. Unele acoperă foarte bine subiectul pentru a fi remarcate doar de două-trei prietene, iar altele îl lasă la vedere. La fel și când se simt frumoase, cu sau fara silicoane, vor ca frumusețea lor să fie aclamată. Fiecare femeie în felul ei.
– Pentru bani…sex sells…
– Pentru a transmite mai departe adn-ul. De data asta nu e vorba de sex ci de reproducere… de aici și majoritatea ședințelor de boudoir sau nud cu femei însărcinate.

Intrebari frecvente despre fotografia de boudoir

Ce include costul unei sesiuni?
 • Consultaţie personală şi planificarea şedintei foto, unde discutăm despre fotografiile care îţi plac şi ce aşteptări ai tu de la şedinţa foto. Te sfătuiesc să cauţi pe internet poze care îţi plac şi pe care ai dori să le recreăm;
 • Sesiunea propriu-zisă (orele de studio, plus orele aferente prelucrarii pozelor ulterioară şedinţei foto);

Sedinte foto de studio in Iasi la preturi accesibile. Fotografii boudoir, artistic nude, fineart Iasi. Studio foto Andrian. Fotografii profesionale in natura, fotograf iasi, filmari iasi , foto video iasi, videochat iasi, filmari profesionale

Cu ce ma imbrac? Atâtea ținute vestimentare câte ne permite timpul. Într-o oră avem timp pentru 4 ținute vestimentare sau chiar mai multe. Sfatul meu este să ai cât mai multe ca să avem de unde alege.
Cât timp durează sesiunea? Sesiunea foto poate dura de la 30 de minute până la o ora si ceva.
Aș vrea să fac poze în dormitorul meu. Puteți să veniți la mine acasă? Pentru Iasi este inclus în preț. Pentru locații înafara Iașului se percepe o taxă care depinde de distanța si timpul călătoriei.
Oferiți servicii de make-up și hair styling? Da, la cerere.
Când ar trebui să programez ședința de boudoir? Dacă intenţionezi să faci cadou pozele de boudoir cu o anumită ocazie, ar fi de preferat să îţi stabileşti şedinţa foto cu cel puţin o saptamana înaintea evenimentului.
Cine o să vadă pozele de la ședința de boudoir? Pozele de la şedinţa foto sunt DOAR pentru clientă. După şedinţa foto, NU arătăm pozele nimănui. De asemenea, nu introducem pozele dumneavoastră în portofoliul nostru si nici nu le tinem mai mult de 2 luni.
Ce vă oprește să nu vindeți pozele de boudoir? Legea si reputația noastra nu ne permite să facem acest lucru.
Extistă posibilitatea ca pozele mele să fie făcute publice online la dispoziția oricui? Pozele dumneavoastră nu vor fi făcute publice de către noi NICIODATĂ şi NICĂIERI. Dar nu avem un control şi nu vrem să avem asupra modului în care folosiţi dumneavoastră fotografiile după ce acestea vă sunt livrate.
Nu am făcut niciodată poze boudoir și nu știu cum să pozez în fața camerei! Este recomandat să cauţi online ipostaze fotografice care îţi plac şi să le aduci la consultaţia iniţială şi la sesiune. În acest fel, ne ajutati să înţeleagemcare este stilul tău şi ce aşteptări ai tu de la sesiunea foto.
Nu sunt mulțumită cu corpul meu. Sa aștept o perioadă până la ședința foto ca să mai pierd câteva kilograme?Majoritatea dintre noi nu avem corp de fotomodele, dar asta nu înseamnă că pozele noastre vor fi mai puţin atrăgătoare sau sexi. Dimpotrivă.
Trebuie să pozez nud în timpul sesiunii? Nu, nu trebuie să pozezi nud sau topless. Vom captura numai ceea ce vrei tu. Tu stabileşti limitele unei sesiuni. Aşadar, este opţiunea ta dacă vrei să pozezi îmbrăcată sau parţial îmbrăcată. Pozele de boudoir sunt poze senzuale, nu poze explicite.
Este o restricție de vârstă? Datorită naturii delicate a fotografiei de boudoir, limita minimă de vârstă a clientelor noastre este de 18 ani. Dar nu avem nici o limită maximă de vârstă.

Tips & tricks

Fie că vrei să îi faci un cadou de neuitat partenerului sau pur şi simplu vrei să ai o dovadă a senzualităţii de care dispui, o şedinţă foto nud este o experienţă interesantă, care îţi dă acel plus de încredere de care ai nevoie. Însă pentru că niciun corp nu este impecabil de la mama natură, trebuie să ştii care îţi sunt punctele forte şi, mai ales, cum să le evidenţiezi în faţa aparatului foto.
Nu face pozele singură. Pozele facute de sus favorizeaza trasaturile fetei. Dar avand in vedere ca vorbim despre poze nud, în care corpul este pionul principal, un braț intins care se vedeîn prim-plan este detaliul care poate distruge orice urma de senzualitate.
Fii sigură pe tine. Nimic nu este mai sexy decât o femeie care se simte bine în pielea ei. Și încrederea în sine se citește în privire. Cu cat te simți mai bine, cu atât vei arăta mai bine în poze.
Zâmbeşte. Un zambet frumos și o privire încrezătoare valorează mai mult decât o mie de cuvinte!
Machiază-te şi poartă accesorii! Fardurile și bijuteriile îți dau un plus de încredere chiar și atunci când porți o rochie superbă. Cu atât mai mult ai nevoie de această atingere glam și eleganță când nu porți nimic.
Cunoaşte-ţi corpul, alege unghiuri care te avantajează. Pozele facute din unghiuri laterale flatează silueta din cap până în picioare și conferă lungime și eleganță corpului. Arcuirea spatelui iți oferă un trio de efecte avantajoase:
bust voluminous, abdomen plat și posterior bombat.

Sedinte foto de studio in Iasi la preturi accesibile. Fotografii boudoir, artistic nude, fineart Iasi. Studio foto Andrian. Fotografii profesionale in natura, fotograf iasi, filmari iasi , foto video iasi, videochat iasi, filmari profesionale

Ce ar trebui să port în timpul sesiunii foto? Poţi să porţi lenjerie intimă, corsete, chiar și costume de baie. De asemenea, poţi să porţi o cămaşă bărbătească, o cravată, un prosop sau matase, voal… Nu uita de bijuterii, pantofi cu toc înalt, dresuri, jartiere şi orice alte obiecte care ţie ți se par sexy. Pregăteşte cel puţin 3 ținute vestimentare diferite. Încearcă să ai o varietate de ținute vestimentare, în culori şi stiluri variate. Roşu, negru, alb, roz şi mov sunt cele mai populare, dar în final totul se rezumă la preferinţele tale. De asemenea, dacă faci sesiunea aceasta pentru soţul, iubitul, prietenul tău, poţi să incluzi obiecte legate de activităţile preferate ale acestuia: tricouri ale echipei de fotbal preferată, căşti de motociclete, etc…
Ce ma sfătuiți vis-a-vis de vestimentație? Tu eşti cea care îţi alegi vestimentaţia. De obicei, fiecare femeie are idei şi fantezii diferite, de aceea ne-ar fi practic imposibil să asigurăm garderoba pentru fiecare în parte.
Pot să vin cu o prietenă la sesiunea foto? De multe ori clientele au dorit să vină cu o prietenă la şedinţa foto, nu avem nimic împotrivă, ba chiar te încurajam. Însă este foarte important să aduci cu tine pe cineva în faţa căreia eşti 100% relaxată. De asemenea, o prietenă te poate ajuta cu sfaturi legate de vestimentaţie. Este de preferat să nu vii cu mai mult de o prietenă.
Este OK sa beau puțină șampanie sau vin înainte de sesiune? Un pahar de șampanie o să te ajute sa te relaxezi, chiar te încurajez sa bei puțin. Asta daca nu conduci.
Fotografiați cupluri în ședințele de boudoir? Absolut, suntemromantici şi ne place să creem imagini care reflectă dragostea şi romantismul transmise de un cuplu, așadar chiar ne face plăcere să cochetam şi cu conceptul de cuplu.
Vor fi pozele retuşate? Absolut. Retuşarea pozelor constă în eliminarea tuturor imperfecţiunilor de pe piele (cicatrici, semne, acnee, celulită, pistrui, reducerea ridurilor etc.) precum şi albirea dinţilor. De asemenea, din procesul deretuşare face parte şi remodelarea fizicului.
Cât timp durează până primesc imaginile? Dupa ce alegi imaginile preferate, poate dura aproximativ 1-2 săptămâni pâna le primești în format digital.
Cât timp după sesiune țineți pozele? De regulă ținem imaginile arhivate până la maxim 2 – 3 luni.
Ce inseamna si ce contine o sedinta foto? Un set de fotografii personale bine realizate te fac sa constientizezi cine esti tu ca persoana, punandu-ti in valoare calitatile feminine. Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare (facebook, tweeter, instagram etc.), a agentiilor de casting si modelling, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la fotografi profesionisti pentru a-si creea fotobook-uri tematice sau de prezentare.
Fotografiile personale cele mai reusite sunt acele fotografii in care faci ceea ce iti place, te imbraci asa cum iti place si esti tu insuti.
Ele pot fi folosite atat pentru WEB (Facebook) cat si pentru PRINT (carti de vizita, book-uri de prezentare, portofoliu agentii modelling, albume foto carte etc).
Cum bine stiti, acestea sunt fotografii personale. Din motive bine stiute, nu le putem publica aici. Toate pozele prezentate mai sus sunt exemple din sedintele foto de studio de unde va puteti inspira. Dar, puteti arunca o privire asupra galeriei foto incarcata pe Wirestock.
Sedinte foto de studio in Iasi la preturi accesibile. Fotografii boudoir, artistic nude, fineart Iasi. Studio foto Andrian. Fotografii profesionale in natura, fotograf iasi, filmari iasi , foto video iasi, videochat iasi, filmari profesionale

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Fotografia de boudoir | Sedinte foto de studio in Iasi | Fotograf Andrian Florin”

 1. Cred ca e mai bine de o luna de cand am apelat la voi. Ma apucasem de videochat si dupa 2-3 saptamani nu faceam mai nimic bani. Pierdeam timpul de pomana. Apoi prietenele mele mi-au explicat ca tre sa am poze la profil. Profesionale. Am imprumutat un aparat de la un amic dar mi le respingeau pe toate din cauza calitatii. Am cautat pe google sedinte foto boudoir si acest site era unul de pe prima pagina. Mi-a fost mai simplu sa vin in Iasi decat sa calatoresc pana la Bucuresti. Am sunat, am intrebat daca fac sedinte foto boudoir, mi-au inspirat incredere si am plecat a doua spe Iasi. Tin sa va spun ca au fost 2 ore de glume, rasete, distractie, nici nu stiu cand a trecut timpul. Omul, nu m-a atins nici macar la par, sa-mi aseze suvitele rebele. Am achitat si am plecat acasa in asteptarea pozelor. Surpriza cea mare a fost nu numai cele 20 fotografii prelucrate ca din revista, dar am primit si restul de 700 prelucrate. Am de postat pe facebook pt. un an de zile. Ca nah, nu toate le-am facut dezbracata, am pornit usor usor… Cat despre poza de profil, eu zic ca se merita sa investesti 2 milioane cu cap. Dupa ce mi-au fost acceptate pozele, in prima zi mi-am scos banii pe poze, cat si pe drum. Asa ca, dragele mele, daca doriti o sedinta foto pentru videochat, de calitate, apelati cu incredere. Profesionist si calitativ. Iar pt. domni, va astept pe site!

 2. Prima sedinta foto am avut-o prin Octombrie – Noiembrie. Cateva luni a mers binisor. Zic binisor ca tot am avut probleme cu camera web. Tot isi piersea sunetul. Luna aceasta m-am hotarat sa revin pentru o noua sedinta, inclusiv teaser. Suteti de nota 10 plus!!! Am 10 fotografii asa cum admiram la altele si un teaser vesel si elegant. Asa ca, pe langa recomandarea la toateprietenele mele, tin sa aduc si aici un mesaj de multumire pentru ajutorul acordat si sa recomand cu drag si la alte persoane interesate!

 3. Cand o sa mai am chef de o alta sedinta foto, cand mai slabesc putin vin la tine. Din nou 🙂
  Am niste poze superbe. Fara burtica, fara tatuaje.

 4. Trăim în epoca esteticului, a frumosului și a pasiunilor fără de margini. Iubim să ne îngrijim, să ne perfecționăm și să fim admirate îndelung, însă poate cea mai mare bătălie dintre toate este, pentru noi femeile, câștigarea încrederii în noi cu referire la feminitatea noastră, la frumusețea și delicatețea ce ne reies la fiecare zgomot de toc ce se aude pe stradă. Cu toții știm că frumusețea nu constă numai în fizic, el este doar un mijloc de a incita la dorința de a cunoaște mai bine o persoană. Cu toate acestea, fizicul tinde să se deterioreze cu timpul, lăsând în urmă amintiri pe care doar un fotograf priceput le poate reda peste ani. Arta fotografiei a câștigat teren impresionant odată cu dezvoltarea căilor de comunicație dintre oameni și rămâne poate una dintre cele mai întâlnite pasiuni ale erei noastre. Totuși, o pasiune împreună cu imaginația necesară și puțină obsesie spre perfecțiune, nasc un artist.
  Am avut ocazia să cunosc un asemenea artist când am participat la o sedință foto coordonată de Andrian Photography. Dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată, trebuie să știi că este foarte important să te relaxezi, să te copilărești, să fii senzuală, să zâmbești sincer. Un pachet complet de sentimente vor entuziasma fotograful iar în scurt timp vei uita că există un aparat în fața ta, încercând să-ți surprindă frumusețea.
  Revenind la Andrian și experiența trăită în acel studio, pot spune într-un cuvânt că a fost INEDIT. Vezi tu, pentru un fotograf este foarte important să creeze o conexiune cu tine, să te facă să colaborezi cu camera iar acest lucru nu este foarte ușor, mai ales pentru persoanele care se lasă pozate pentru prima dată. Pe lângă studioul echipat complet, cel mai mare atuu al lui Andrian, este el însuși și felul său de a empatiza cu starea persoanelor din fața lentilelor. Imaginează-ți că ești o vedetă, închide ochii și lasă-ți corpul să te coordoneze. Zâmbește, amintește-ți de celebrități și pozele lor pe coperțile celor mai importante reviste. Lasă-ți imaginația să te dezbrace de inhibiții și fii sigură că Andrian va transforma fiecare moment epic de-al tău, fiecare privire senzuală, fiecare zâmbet jucăuș într-o amintire artistică.
  De-a lungul timpului, una dintre cele mai vechi pasiuni a căpătat un contur bine definit în obscuritatea vulgarului: nudul. Știi foarte bine că imaginația a fost și continuă să fie instigată de plăcere cel mai bine la vederea unui nud semiobscur, plin de forme apetisante și linii bine definite. În fața acestui tip de artă, nu contează dacă ești bărbat sau femeie, cu toții putem aprecia arta la adevărata sa valoare. Dacă îți dorești să experimentezi acest tip de artă, Andrian este cel care poate scoate cele mai incitante instantanee și cele mai artistice tipuri de nuduri. Într-o sedință foto nud vei descoperi ceva ce lipsește multora: încrederea în frumusețea exterioară, acceptarea formelor feminine și îmbrățisarea atât a ideilor moderne referitoare la un corp perfect cât și a ideilor rubensiene.
  Arta fotografiei este un alt mod de a incita toate simțurile umane, dar pentru a ști despre ce vorbesc trebuie să experimentezi acele cadre povestite mai sus și fii sigură că asta nu este tot. Dacă te-am făcut curioasă și vrei să afli mai multe despre acest artist ce aduce glorie corpului uman prin munca sa, stabilește o întâlnire cu el și abia apoi după o ședință foto vei înțelege de ce eu numesc acest sector de muncă, artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.