În general, fotoreporterii de nuntă sunt mai mult reactivi, decât proactivi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să interacţioneze cu personajele principale ori de câte ori este nevoie.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-03-min
Într-un moment stresant, fotograful poate fi o mină de aur, un bun consilier pentru mireasă sau pentru mire. Ca fotograf de nunta sau fotoreporter de nunta, mai nou,  e indicat să fotografiezi în momentele euforice, iar în momentele delicate să fii un adevarat suport pentru participanţi.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-02-min

Prin anii ’90, eram atenţionaţi că a venit fotograful. Ghidat de o listă transmisă din tată în fiu, cu cadrele care trebuie imortalizate, cu cliseele super-clasice şi lipsite de orice urmă de naturaleţe, fotograful de weekend aşternea pe hârtie, după, în camera obscură, imaginile cu pişcotul, cu pirostriile şi Isaia dănţuieşte, formalele de după ceremonia religioasă. A, si un mic set cu mirii din curtea bisericii sau, pentru cei mai norocoşi, din parc sau de la studio. Rar mi-a fost dat să văd în albumele cunoştinţelor mele fotografii de la recepţie, de la dans sau de la tăiatul tortului, spre exemplu.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-01-min

Să numim această abordare ca fiind una tradiţională. Aici, fotograful de nuntă intervine în 95% dintre cadrele pe care le trage, iar subiectul se uită, aproape întotdeauna, la cameră. Chiar şi atunci când personajele coboară pe treptele stării civile imediat după ce au spus DA în faţa ofiţerului sau atunci când mireasa este însoţită la altar de părintele spiritual, atunci când se soarbe din pocalul cu vin sau la dansul mirilor, când amândoi aruncă o privire oacheşă în obiectiv. „Atenţie! Opriţi-vă două secunde aici! Gata! Mulţumesc! Privirea la cameră, Zâmbiţi, vă rog!” sunt doar câteva cuvinte care mi-au rămas întipărite în minte de pe vremea când ai mei mă plimbau pe la nunţi, pentru că nu aveau cu cine să ma lase.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-10-min

 

 

Ce inseamna fotografia de nunta pentru mine? Înainte de a fi o meserie și un mijloc pentru rotunjirea veniturilor, este o pasiune. Fiecare nunta reprezintă pentru mine o nouă provocare, o altă perspectivă de a privi lucrurile, oameni diferiți de fiecare dată, libertate de mișcare.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-06-min

Pentru mine, fotografia si videografia au devenit un stil de viata. Si pot spune cu mana pe inima ca ma bucur alaturi de mire si mireasa pentru momentele deosebite din viata lor.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-07-min

Fotografia este 90% psihologie și 10% tehnică. Ne străduim să adunăm toate aceste sentimente în fotografiile noastre și să le oferim ca un dar
pentru viață, sperând ca peste ani amintirile să fie la fel de emoționante ca în ziua în care s-au produs!

 

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-08-minOrice nunta este un moment unic pentru miri, o zi plina de emotie, cu multe intamplari magice si irepetabile. Un fotograf de nunta profesionist suprinde toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-09-min

Unul din cele mai importante momente ale unei nunţi este sedinţa foto, în urma căreia veţi avea “acele” fotografii pe care fiecare pereche de miri le aşteapta cu nerăbdare, după nuntă. Pentru ca aceasta să se desfăşoare în condiţii optime, mirii trebuie să fie cât mai relaxaţi, cât mai ,,prezenţi “, să uite pe cât posibil de invitaţi, de pregătiri şi daca se poate chiar să-şi închidă telefoanele( preferabil si indicat)

Fotograf-Nunta-Iasi-Rochie-Mireasa-machiaj-coafura-model-04-min

Ziua nunţii s-ar putea să fie cea mai minunata zi din vieţile voastre. Unică, încarcată de emoţii, îmbraţişări, dans şi fast – totul într-un iureş ameţitor de-o zi şi-o noapte… Noi vom fi acolo să reţinem pentru voi ceva din magia şi emoţiile acelei zile, într-o serie de fotografii de nunta cu care veţi rămâne toată viaţa. Iti oferim apoi fotografiile de nunta pe care le astepti – naturale , dinamice si expresive.

Foto: Studio foto Andrian
Machiaj: The Beauty Room by Gabriela Make-up Artist
Coafura: Gabriella Beauty Center
Model: Diana Dorneanu

Andra & Marius – 2 Octombrie 2016Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016

Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016 Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016 Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016 Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016 Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016 Andra & Marius - Fotografii nunta Iasi 2 Octombrie 2016

 Pachet Nunta STANDARD

Pachetul STANDARD este un pachet de baza foto-video ce contine fotografierea si filmarea nuntii la cele mai inalte standarde. In acest pachet veti primi filmarea la o rezolutie FullHD realizata cu DSLR full frame FullHD pe 2-3 Blue-ray -uri, dupa caz. Sau un stick personalizat de 32 Gb, in functie de optiunea clientului. Acesta poate fi rulat direct pe tv prin portul usb al televizorului , ultimele modele de televizoare avand player USB.

Se fotografiaza integral nunta: cununia civila, traditiile, cununia religioasa si petrecerea la restaurant pe intreaga desfasurare;

Sedinta foto in ziua nuntii in locatii alese de comun acord;

Imagini digitale nelimitate la rezolutie maxima pe 2 DVD, aproximativ 1000 fotografii.

Coperti chic personalizate pentru DVD/Blue-ray.

Montaj dinamic aprox. 3-4 ore.

Stick usb personalizat ce va contine toata nunta: fotografii, montajul nuntii, videoclip.

Videoclip cu melodie pe fundal la alegerea dvs sau a noastra.

Inregistrare sunet cu recorder extern – inregistrare din mixer.

Stabilizator de imagine, sistem de culisare (slider), trepied, monopied, microfon extern.

Pachet Nunta Premium

Pachetul Premium include pachetul Standard plus a doua camera video la biserica si restaurant si un album fotocarte 30×30 cm cu 20 colaje, realizat dupa ultimele tendinte in materie de albume foto.

O camera video va fi mobila iar cealalta va fi static si pozitionata la biserica si restaurant in diferite colturi in functie de dinamica evenimentului. Montajul astfel rezultat va fi dinamic si mult mai atractiv ochiului decat filmarea cu o singura camera.

Se fotografiaza integral nunta: cununia civila, traditiile, cununia religioasa si petrecerea la restaurant pe intreaga desfasurare;

A doua camera video la biserica si restaurant;

Sedinta foto in ziua nuntii in locatii alese de comun acord;

Imagini digitale nelimitate la rezolutie maxima pe 2 DVD, aproximativ 1000 fotografii;

Coperti chic personalizate pentru DVD/Blue-ray;

Montaj dinamic tip Multicam aprox. 3-4 ore.

Stick usb personalizat ce va contine toata nunta: fotografii, montajul nuntii, videoclip;

Videoclip cu melodie pe fundal la alegerea dvs. sau a noastra;

Inregistrare sunet cu recorder extern – inregistrare din mixer;

Stabilizator de imagine, sistem de culisare (slider), trepied, monopied, microfon extern;

Pachet 2 albume: * album fotocarte 30×60 cm (deschis), 20 colaje.

OPTIONAL

Al 2-lea fotograf  pe durata nuntii.

Sedinte foto: save the date & trash the dress.

Foto-marturii: foto 10×15 cm hartie foto profesionala, fotografie  intr-un plic si daruita invitatilor pe perioada evenimentului.

Contact: Florin +40747921921 sau Doina +40756930289
Harta site: Fotografie | Videografie | Contact
Print Friendly, PDF & Email