Categorie: Fotografii Glamour

Fotografii Glamour
Ce inseamna si ce contine o sedinta de fotografii glamour? Un set de fotografii personale bine realizate te fac sa constientizezi cine esti tu ca persoana, punandu-ti in valoare calitatile feminine. Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare (facebook, tweeter, instagram etc.), a agentiilor de casting si modelling, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la fotografi profesionisti pentru a-si creea fotobook-uri tematice sau de prezentare.
Fotografiile personale cele mai reusite sunt acele fotografii in care faci ceea ce iti place, te imbraci asa cum iti place si esti tu insuti.
Ele pot fi folosite atat pentru WEB (Facebook) cat si pentru PRINT (carti de vizita, book-uri de prezentare, portofoliu agentii modelling, albume foto carte etc).

Pachete foto:

  • Pachetul promo

Oferim o ora din timpul nostru  gratuit pentru a avea timpul necesar realizarii a minim 100 fotografii care, mai apoi vor fi prelucrate si livrate pe mail. Acest pachet este pentru promovare.

  • Pachetul standard care porneste de la 199 Ron
  • Pachetul premiu care contine pachetul standard la care se adauga o sedinta de machiaj profesional, care poate fi de seara sau fantezie.

Pentru mai multe detalii si informatii va asteptam la tel: 0756.830.289 Doina sau 0757.789.325 Florin