Categorie: Articole Fotografie

Ma numesc Andrian Florin si sunt din Iasi. Am devenit pasionat de fotografie inca din frageda pruncie si de videografie de cativa ani buni in care am montat zeci si zeci de evenimente…cine le mai tine minte numarul, oare?. La inceput, a fost o joaca. Dar, incetul cu incetul, am ajuns sa iubesc aceasta activitate atat de mult, incat am reusit sa transform  acest hobby  intr-o adevarata meserie, si anume, acea de fotograf si videograf profesionist.

Despre cum am ajuns fotograf si videograf de nunta in Iasi, sunt multe de povestit. Totul a inceput de pe vremea fostei Europa Nova, prima televiziune privata din Iasi. Ca si fotograf si videograf de nunta in Iasi, pot spune ca am invatat ce inseamna sa captezi momente importante si amintiri de neuitat intr-o fotografie. Fotografiile de nunta trebuie sa aiba forta de a impresiona, prin detalii. Secretul succesului unei sedinte foto de nunta este abilitatea fotografului de a capta momentele speciale la momentul potrivit, abilitatea acestuia de a realiza fotografii si imagini perfecte de nunta, astfel incat mirii sa retraiasca acel moment special de fiecare data cand vor rasfoi albumul de nunta sau vor revedea acel film al nuntii lor.

Cea mai mare parte a activitatii o realizam in Iasi, dar ne deplasam cu placere si in alte orase din tara: Botosani, Vaslui, Galati, Bacau, Suceava, Vatra Dornei, etc.

Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac. Pentru mine, fotografia si videografia reprezinta in primul rand pasiune, fericire, si multa munca. Sunt intotdeauna deschis la noi provocari si cred ca, pentru a avea garantia calitatii, portofoliul unui bun fotograf de nunta sau videograf trebuie sa reflecte creativitatea, talentul, valoarea artistica si mai ales experienta dobandita in timp.

Atunci cand cauti un fotograf si un videograf in Iasi, un fotograf si un videograf cu experienta pentru nunta ta, sau pur si simplu doresti sa imortalizezi un eveniment important, contacteaza-ma cu incredere.

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina