Fotograf videograf Andrian Florin

Fotograf sau Videograf de nuntă? Mă numesc Andrian Florin și sunt din Iași. Am devenit pasionat de fotografie încă din fragedă pruncie și de videografie de câțiva ani buni în care am montat zeci și zeci de nunti… cine le mai ține minte numărul, oare?. La început, a fost o joacă. Dar, încetul cu încetul, am ajuns să iubesc această activitate atât de mult, incat am reușit să transform  acest hobby  într-o adevarată meserie, și anume, acea de fotograf si videograf profesionist.
Despre cum am ajuns fotograf și videograf de nuntă în Iași, sunt multe de povestit. Totul a început de pe vremea fostei Europa Nova, prima televiziune privată din Iași. Ca și fotograf și videograf de nuntă în Iași, pot spune că am învățat ce înseamnș sș captezi momente importante și amintiri de neuitat într-o fotografie. Fotografiile de nuntă trebuie să aibă forța de a impresiona, prin detalii. Secretul succesului unei sedinte foto de nunta este abilitatea fotografului de a capta momentele speciale la momentul potrivit, abilitatea acestuia de a realiza fotografii si imagini perfecte de nunta, astfel incat mirii sa retraiasca acel moment special de fiecare data cand vor rasfoi albumul de nunta sau vor revedea acel film al nuntii lor.
Pentru mine, fotografia si videografia au devenit un stil de viata. Si pot spune cu mana pe inima ca ma bucur alaturi de mire si mireasa pentru momentele deosebite din viata lor. Fie ca este vorba de fotografii de logodna, de botez, fotografii tip portret dar mai ales fotografii de nunta sau mai ales imaginile ce pastreaza vie amintirea evenimentului, pot spune cu certitudine ca cei peste 15 ani de experienta m-au ajutat sa captez emotii, trairi intense si nenumarate clipe de fericire prin obiectivul aparatului de fotografiat si al camerei video.
Cea mai mare parte a activitatii o realizam in Iasi, dar ne deplasam cu placere si in alte orase din tara: Botosani, Vaslui, Galati, Bacau, Suceava, Vatra Dornei, etc.
Astfel, in urma numeroaselor sedinte foto/video de nunta din Iasi  cat si din alte locatii, pe care am avut placerea sa le realizez, a luat nastere portofoliul video pe care va invit sa il vizionati.
Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac. Pentru mine, fotografia si videografia reprezinta in primul rand pasiune, fericire, si multa munca. Sunt intotdeauna deschis la noi provocari si cred ca, pentru a avea garantia calitatii, portofoliul unui bun fotograf de nunta sau videograf trebuie sa reflecte creativitatea, talentul, valoarea artistica si mai ales experienta dobandita in timp.
Atunci cand cauti un fotograf si un videograf in Iasi, un fotograf si un videograf cu experienta pentru nunta ta, sau pur si simplu doresti sa imortalizezi un eveniment important, contacteaza-ne cu incredere.

Fotografie | Videografie | Contact 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.