Contact fotograf/videograf din Iasi – The team

Andrian Florin – Video editor PRO TV IASIAndrian Florin – Video editor la PRO TV IASI / Fotograf profesionist
Cu peste 15 ani de televiziune in spate și un premiu A.P.T.R. la activ, consider că pot face față oricărei provocări, indiferent de situație. Am devenit pasionat de fotografie inca din frageda pruncie si de videografie de cativa ani buni in care am realizat montajul/editatarea video a zeci si zeci de nunti… cine le mai tine minte numarul, oare? Plus nenumaratele ore de prelucrare fotografica.

 

 

fotograf_profesionist_iasi_nastasiu_catalinCatalin Nastasiu – fotograf profesionist
 Cu 20 de ani vechime pe cartea de munca de cand a obtinut oficial diploma de fotograf, avand propriul studio foto in Tatarasi.  Si-a inceput cariera in domeniul fotografiei,  in laborator, pe vremea aparatelor pe film. Zeci sau chiar sute de evenimente la activ si alte sute de ore petrecute in prelucrarea fotografiilor.

 

 

CristiCristi Barliba – Videograf/editor video IasiTV Life
Peste 15 ani  vechime in televiziune,atat in spatele camerei  cat mai ales in cabina de montaj. ” Consider ca la fiecare nunta, viziunea mea este aceea de a crea ceva personal si unic, lasand evenimentele sa se petreaca si capturand momentele de emotie si bucurie autentica. Fiecare dintre imaginile de nunta trebuie sa te duca inapoi in timp cu 5, 15 sau 30 de ani”.

 

 

 

Vasile 1Vasile Lucaci – Cameraman  TVR Iasi
Peste 15 ani de televiziune  in spatele camerei si sute de evenimente  filmate la activ.

 

 

 

 

GeneraluGeneralu Iftode Vasile – Cameraman
ProTV Iasi
Peste 10 ani de televiziune, in spatele camerei pe terenul stirilor Pro Tv si la evenimente de tot felul

 

 

EmiEmi George Isac – Fotograf, Videograf
Sute de evenimente la activ. „Fotografia si videografia este 90% psihologie și 10% tehnică. Ne străduim să adunăm toate aceste sentimente în imaginile noastre și să le oferim ca un dar pentru viață, sperând ca peste ani amintirile să fie la fel de emoționante ca în ziua în care s-au produs!”

 

 

Relații și programări: +40747921921 Florin sau +40756930289 Doina

Print Friendly, PDF & Email